Liga 1: Unirea invinge Gloria si mai spera la salvare

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 22:25
1313 citiri
Liga 1: Unirea invinge Gloria si mai spera la salvare

Unirea Urziceni a castigat, vineri, meciul disputat pe teren propriu cu Gloria Bistrita, scor 2-1, in prologul etapei a 27-a din Liga 1.

Aflati cu un pas in esalonul secund, ialomitenii aveau nevoie de un succes pentru a mai spera la salvare. De cealalta parte, Gloria isi punea sperantele intr-un rezultat bun pentru a sta departe de zona fierbinte a clasamentului.

Gazdele au inceput perfect partida si au deschis scorul inca din minutul 6, prin Patras, care a profitat de balonul respins de Albut la sutul lui Paduretu si a marcat din cativa metri.

Rusescu putea inscrie pentru 2-0 in minutul 29, dar a luftat incredibil dintr-o pozitie foarte buna in careul bistritean.

Oaspetii au mai echilibrat jocul in repriza secunda, iar Unirea Urziceni a ramas in inferioritate numerica in minutul 75, Apostol fiind eliminat pentru o intrare dura la Saceanu.

In ciuda dezavantajului numeric, ialomitenii si-au dublat avantajul in numai trei minute, Rusescu inscriind dupa ce a ramas singur cu portarul Albut.

Bistritenii au reactionat rapid si au redus din handicap dupa doua minute prin Balba, care a reusit primul sau gol in tricoul Gloriei.

Scorul putea fi 2-2 cu patru minute inainte de final, dupa o gafa incredibila comisa de Curca, acesta ciocnindu-se de un coechipier in timp ce incerca sa prinda un balon, dar Pasenciuc a sutat pe langa poarta.

In urma acestui rezultat, Unirea Urziceni a ramas pe locul 16, dar acumulat 25 de puncte si s-a apropiat la cinci de ultimul loc care permite mentinerea in Liga 1. Gloria Bistrita a ramas pe 11, cu 31 de puncte.

Echipele de start:

Unirea Urziceni: Curca - Nicu, Mera, Teusan, Tosca - Muzac, Paduretu, Apostol, Toba - Patras, Rusescu;

Rezerve: Cernea, Lupu, Busca, Ionita, Senin, Mihalcea, Scarlatescu;

Gloria Bistrita: Albut - Achim, Corallo, Szukala, Velcovici - Anton, Nalati, Marginean, Keita, Iordache - Balba;

Rezerve: Irimia, Nastase, Saceanu, Costache, Mandea, Ene, Pasenciuc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Unirea Urziceni, #gloria bistrita, #Unirea victorie Gloria, #rezultate Liga 1 , #rezultate