Liga I: "U" Craiova castiga la Urziceni

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 20:21
2007 citiri
Liga I: "U" Craiova castiga la Urziceni

Universitatea Craiova a castigat partida disputata in deplasare cu Unirea Urziceni, scor 2-1, in etapa a 13-a a Ligii I.

Dupa un start modest de partida, ialomitenii au deschis scorul in minutul 34, dupa ce Todoran a profitat de o greseala in defensiva olteana si l-a invins pe Stanca.

Elevii lui Victor Piturca au restabilit egalitatea gratie unei lovituri de la 11 metri obtinuta in urma unui hent comis de Mehmedovici si transformata, in minutul 51, de Gargorov.

Oaspetii au inscris golul victoriei cu noua minute inainte de final, Dina punctand cu o lovitura de cap la capatul unei faze superbe create de Wobay si Dananae.

Gazdele puteau egala in ultimele secunde ale partidei, dar sutul lui Arman Karamian, din pozitie ideala, a fost respins excelent de Stanca.

Universitatea Craiova acumuleaza 19 puncte si urca pe locul 7, la doua puncte de Steaua, in timp ce Unirea Urziceni ramane pe locul 15, retrogradabil, cu un total de 13 puncte.

Unirea Urziceni: Balgradean - Blay, Mehmedovici, Nicu, Musat - Art.Karamian, Muzac (Matei), Maftei, Todoran - Goge (Arm.Karamian), Semedo;

Universitatea Craiova: Stanca - Barboianu, Gaman, Ciuca, Dananae - Dilevski (Ologu), Stoica, Gargorov, Wobay (Firtulescu) - Piturca (M.Costea), Dina;

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Universitatea Craiova, #Unirea Urziceni, #rezultate Liga I , #rezultate