Liga 1: Surpriza mare in Giulesti! Rapid, invinsa de ultima clasata

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 22:23
2968 citiri
Liga 1: Surpriza mare in Giulesti! Rapid, invinsa de ultima clasata

Rapid Bucuresti a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu Sportul Studentesc, scor 0-1, in prologul etapei a 29-a din Liga 1.

Rapidistii au dominat primele 15 minute si au ratat o ocazie important chiar in startul meciului, prin Cesinha.

Tiberiu Balan a lovit bara dupa un sfert de ora, cu un sut printre picioarele lui Bornescu, iar in minutul 21 a inscris unicul gol al partidei, cu un sut plasat in stanga. Gazdele au trimis mai multe suturi spre poarta lui Popescu, dar "studentii" au intrat in avantaj la cabine.

Goalkeeperul oaspetilor a avut o prestatie excelenta in partea a doua a jocului, rezistand cu brio in fata suturilor expediate de Lazar, Pancu, Herea si Frunza. Candido Costa putea inscrie pentru 1-1 in minutul 71 cu un sut de la 25 de metri, insa acelasi Popescu a respins cu o parada senzationala.

Ocaziile au continuat la cele doua parti si in ultimele minute ale jocului. Sportul se putea desprinde pe tabela, dar Nae a sutat in bara, iar Ferfelea a tras peste transversala din fata portii. Giulestenii au ratat si ei dupa numai un minut, sutul lui Herea fiind respins in extremis de Popescu. Dupa alte doua minute, Tibi Balan a sutat peste poarta din cinci metri.

Pancu si Herea au incercat sa egaleze cu un ultim efort, dar toate cele trei puncte puse in joc au revenit oaspetilor.

In urma acestui rezultat, Rapid isi pastreaza pozitia a cincea in Liga 1, dar risca sa piarda teren in fata rivalelor de la Steaua si Dinamo in lupta pentru un loc in Europa League.

Sportul Studentesc ramane pe ultimul loc, cu numai 20 de puncte, la 12 puncte de ultima pozitie care permite evitarea retrogradarii. Echipa din Regie are sanse extrem de mici sa se mai salveze, avand de recuperat cel putin 12 puncte in cinci meciuri.

Echipele de start:

Rapid: Bornescu - Rui Duarte, Vidanov, Glauber, Bozovici - Roman, Lazar, Olberdam, Frunza - Herea, Cesinha;

Rezerve: Coman, Ezequias, Ionita, Grigore, Ciolacu, Pancu, Candido Costa;

Sportul: Popescu - Rusu, Ratiu, Lung, Maxim - Farmache - Irimia, Balan, Ferfelea, Cruceru - Curelea;

Rezerve: Viciu, Beta, Cioranu, Negru, Nae, Lungu, Chihaia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Rapid Bucuresti, #sportul studentesc, #rezultate Liga 1, #surprize Liga 1, #Rapid invinsa Sportul , #rezultate
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ole ole...Copos nu mai e....La puscarie cu Copos!
V
valencia
rank 1