Victorie pretioasa pentru cea mai slaba echipa din Liga 1

Luni, 11 Septembrie 2017, ora 19:57
4230 citiri
Victorie pretioasa pentru cea mai slaba echipa din Liga 1
Foto: Captura DigiSport

"Lanterna rosie" a Ligii 1 inaintea acestei etape, Concordia Chiajna, a obtinut o victorie pretioasa in deplasarea de la Medias.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 2-1 la capatul unei partide in care gazdele au aratat inca o data ca gasesc extrem de greu drumul spre gol.

Bud a inscris inca din minutul 15, cu o lovitura de cap, insa reusita sa a fost anulata pentru un presupus offside care nu a fost confirmat de reluarile TV.

Oaspetii au preluat conducerea pe tabela de marcaj abia in debutul partii secunde, atunci cand pustiul Ronaldo Deaconu a transformat superb o lovitura libera, profitand insa si de plasamentul gresit al lui Pleasca.

Marc a fost aproape de 2-0 in minutul 60, insa balonul deviat excelent de acesta, cu glezna, a lovit bara transversala.

Un minut mai tarziu defensiva Gazului a gafat nepermis, mingea a ajuns in careu, iar Batin a punctat cu un sut naprasnic din 15 metri.

Chiajna a ramas in 9 jucatori dupa ce Patache si Batin au fost eliminati in decurs de trei minute pentru cumul de cartonase, iar Golubovic a redus din diferenta in prelungiri. A fost insa prea putin pentru medieseni in ciuda celor 5 minute suplimentare aratate de la margine.

Dupa aceasta victorie, Chiajna sare de pe ultimul loc al clasamentului pana pe pozitia a 12-a.

Echipele de start:

Gaz Metan: Plesca - I. Voicu, Perendija, M. Constantin, De Vriese - Bic, Paulo Jorge - Surugiu, Olaru, Popovici - Golubovici

Rezerve: Greab, Buziuc, Khubutia, Lokaj, L. Manole, Mitici, R. Romeo

Antrenor: Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Balgradean - Patache, A. Marc, Manasse, Albu - Babici - Bawab, M. Cristescu, Oct. Deaconu - Bud, Batin

Rezerve: Caparco, Bucsa, Fota, Gradinaru, M. Pena, R. Raducanu, Razdan

Antrenor: Vasile Miriuta

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Liga 1 rezultate, #meciuri rezultate Liga 1, #Chiajna victorie Medias , #rezultate