Antrenor de Liga 1 pentru Steaua: Iata cu cine s-ar fi inteles "militarii" - surse

Miercuri, 03 Iulie 2019, ora 15:33
15485 citiri
Antrenor de Liga 1 pentru Steaua: Iata cu cine s-ar fi inteles "militarii" - surse
Foto: facebook/ CSA Steaua Bucuresti

Steaua va forta promovarea in Liga 3 pentru al treilea sezon consecutiv cu un antrenor nou, unul cu experienta in prima divizie.

Sefii gruparii "militare" ar fi ajuns la un acord cu Adrian Falub pentru preluarea echipei dupa demisia lui Marius Lacatus.

Falub a fost preferat de pe o lista de potentiali tehnicieni pe care s-au mai aflat Daniel Oprita, Rica Neaga sau Basarab Panduru.

"S-a facut o analiza si am ajuns la el in primul rand datorita rezultatelor pe care le-a avut. Este un antrenor cu experienta, care stie ce inseamna sa promovezi o echipa din Liga 3 in Liga 2, respectiv din Liga 2 in Liga 1. Am pus la punct toate aspectele, inclusiv lotul de jucatori. El se va ocupa si de aducerea unor jucatori. Suporterii cred ca trebuie sa aprecieze seriozitatea domnului Falub. Vineri va ajunge la Bucuresti, el acum este la Cluj. Ne-am pus de acord, in mod normal nu mai poate interveni nimic", a spus comandantul Stelei, Pompiliu-Bixi Mocanu, pentru ProSport.

Obectivul lui Falub va fi promovarea in Liga 3, asta daca nu cumva Steaua va reusi sa ocoleasca criteriul sportiv.

"Ros-albastrii" au solicitat FRF inscrierea in sezonul urmator al Ligii 3 bazandu-se pe articolul de regulament care permite cluburilor cu formatii in Liga Elitelor sa inscrie o echipa si in al treilea esalon valoric.

Nu se stie cand va decide Federatia daca Steaua va fi primita in Liga 3 sau nu.

#Steaua antrenor nou, #Falub antrenor Steaua , #stiri Liga I
Comentarii