Avancronica marelui derbi Steaua - Dinamo

Duminica, 09 August 2015, ora 10:33
2600 citiri
Avancronica marelui derbi Steaua - Dinamo
Foto: timetv.ro

Steaua si Dinamo se vor intalni in al 133-lea episod al derbiului Ligii 1, duminica de la ora 21, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci care va fi transmis in direct de Ziare.com.

Trebuie de la inceput remarcat faptul ca Steaua este intr-o perioada extrem de grea, ea venind dupa episodul de la Belgrad, in care Partizan a eliminat-o din preliminariile Ligii Campionilor, scor 4-2 in Serbia si 5-3 la general. In acelasi timp insa, Steaua are 9 meciuri consecutive fara infrangere in Liga 1 si mai presus de toate, nu a mai pierdut in derbiul cu Dinamo de pe 25 aprilie 2011.

Ambele echipe au acelasi numar de puncte, 8, Dinamo incepand foarte bine acest campionat, cu doua victorii in fata celor de la CSU Craiova si Poli Timisoara si doua egaluri, cu ASA Targu Mures si Viitorul.

Ramane de vazut cum va sti sa gestioneze Mirel Radoi situatia grea de la Steaua in prezent si cum ii va motiva pe elevii sai dupa esecul imens cu Partizan.

Partida va fi televizata pe DigiSport, Antena 1, DolceSport si LookTV. In tribune se anunta foarte multi oameni, chiar si fanii campioanei anuntandu-si in numar mare prezenta pe Arena Nationala, chiar daca in primele doua meciuri ei au cam lipsit, Steaua avand o medie de 5000 de fani in primele doua jocuri. Dinamovistii au vandut deja 5000 de bilete pentru sectorul oaspetilor.

Jocul va fi arbitrat de Ovidiu Hategan, recent promovat de UEFA in categoria Elite.

Statistic vorbind, este al 133-lea meci direct intre cele doua doar in campionat si al 159-lea per total, Steaua conducand la victorii directe cu 57-54.

Echipe probabile:

Steaua: Cojocaru- Alcenat, Varela, Tosca, Guilherme- Breeveld, Muniru- Ad. Popa, Hamroun, Chipciu- Tade.

Dinamo: Cerniauskas- Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai- Vojnovic, Nedelcearu- B. Gavrila, C. Matei, V. Lazar- Gnohere.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#steaua dinamo avancronica, #avancronica mare derbi steaua dinamo, #steaua versus dinamo episod 133 , #stiri Liga I