Barajul pentru Liga 1: Echipele probabile si ultimele informatii inainte de Poli Timisoara - UTA Arad

Luni, 12 Iunie 2017, ora 13:03
3290 citiri
Barajul pentru Liga 1: Echipele probabile si ultimele informatii inainte de Poli Timisoara - UTA Arad
Foto: Hepta

ACS Poli Timisoara si UTA Batrana Doamna se vor intalni, luni de la ora 20:30, in prima mansa a barajului pentru Liga 1.

Pe stadionul Dan Paltinisanu vom avea aparent un derby de traditie, intre doua echipe care se proclama urmasele adevaratelor Poli Timisoara si UTA Arad.

ACS Poli Timisoara a evoluat in ultimul sezon in Liga 1 si a terminat pe locul 12, in timp ce UTA a ocupat locul 3 in esalonul secund.

Ultima intalnire directa dintre cele doua formatii a avut loc in 2013, cand UTA Arad s-a impus cu 1-0.

ACS Poli Timisoara traverseaza o forma foarte slaba, avand o victorie, o remiza si trei infrangeri in ultimele cinci partide. Formatia pregatita de Ionut Popa a ajuns la baraj dupa un gol marcat in minutul 90+5 de FC Botosani in meciul cu Pandurii Targu Jiu, care i-a trimis pe gorjeni in liga a doua.

De partea cealalta, UTA Batrana Doamna are trei victorii, o remiza si o infrangere in ultimele cinci partide din liga a doua. O victorie s-a inregistrat chiar pe Dan Palinisanu, in meciul cu ASU Poli Timisoara, echipa suporterilor banateni, ce a activat sezonul precedent in liga a doua.

Singurele absente de la ACS Poli Timisoara in aceasta partida sunt fundasul stanga Lepold Novak, accidentat, si atacantul Andrei Santean (convocat la nationala de tineret). Pedro Henrique revine in lotul banatenilor, dupa ce in urma cu cateva meciuri a fost scos din lot dupa un conflict cu Ionut Popa.

UTA Batrana Doamna nu are probleme de lot inaintea acestui meci.

Puteti miza pe aceasta partida la cele mai bune agentii de pariuri pentru LIVE, intrucat se asteapta un duel destul de echilibrat. Recomandarea dinaintea meciului este: sub 2.5 goluri marcate, la o cota de 1.90 la Fortuna.

Echipele probabile:

ACS Poli: Straton - Straut, Bocsan, Canu, G. Neagu - Artean, Soljic - Barbut, Croitoru, Fucek - Al. Popovici

Rezerve: Curileac, Scutaru, Seroni, Mailat, Doman, Draghici, Pedro Henrique

UTA: B. Miron - Adili, Al. Manea, Gligor, Burla - Copil, Chindris, Jorza, Valceanu - Curtuius, Ad. Petre

Rezerve: Al. Barna, Polgar, I. Tanase, Stratila, Stahl, D. Muntean, Piccioni

Partida va fi televizata de Digi Sport, Dolce Sport si Look TV.

Meciul retur va avea loc sambata, la Arad.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#baraj Liga 1, #Timisoara UTA meci baraj , #stiri Liga I