Cel mai cunoscut fotbalist din Liga 1 surprinde: Am cel mai mic salariu pe care l-am castigat vreodata

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 20:44
10387 citiri
Cel mai cunoscut fotbalist din Liga 1 surprinde: Am cel mai mic salariu pe care l-am castigat vreodata
Foto: Hepta.ro

Cel mai cunoscut fotbalist care a ajuns vreodata in Liga 1 marturiseste ca nu banii au fost cei care l-au convins sa vina in Romania.

Julio Baptista spune ca a ajuns la CFR Cluj pentru ca isi dorea sa ramana in Europa, alaturi de familia sa, el refuzand oferte mult mai avantajoase din campionate mai exotice.

"Am primit propuneri din Australia, Brazilia, Argentina, Mexic, care erau mai avantajoase financiar. Familia mea e insa complet adaptata la Europa si am decis sa raman mai aproape de casa. Nu am venit pentru bani la Cluj. Nu-mi place sa vorbesc despre cat castig. Poate ca e insa cel mai mic salariu pe care l-am castigat vreodata", a spus Baptista pentru Gazeta Sporturilor.

Chiar daca pe surse se vorbeste despre indepartarea lui de la CFR Cluj pentru ca nu a dat randament, brazilianul spune ca vrea sa se bucure de fotbal si sa obtina performante notabile cu formatia din Gruia.

Mai mult, Baptista spune ca abia in a doua jumatate a acestui sezon va atinge forma optima, urmand a avea si evolutii pe masura.

"E o mare provocare sa evoluez intr-o alta liga in acest final de cariera. Faptul ca CFR are un CV de Champions League a contat mult in decizia mea. Primul pas e sa ajut echipa sa revina la acel nivel. Va trebui insa sa muncim mult impreuna pentru asta. N-am pierdut niciun antrenament in Romania, iar acum sunt gata sa joc. Sigur, inca nu un meci intreg. O iau pas cu pas. Trebuie sa incep cu 45 de minute, apoi 60, 70 ca sa ajung in final la 90 de minute.

Vreau sa ma bucur de fotbal! La Real, Arsenal sau Roma presiunea era imensa. Nu puteai sa joci doar pentru a simti bucuria de a fi pe gazon. La Cluj nu exista insa aceasta presiune. De aceea, doresc sa traiesc la maximum fiecare moment, ca in copilarie! Mai am putin timp la dispozitie pana la retragere, poate inca o jumatate de an in 2019, asa ca vreau sa ma bucur de fiecare zi in care mai sunt fotbalist activ."

Julio Baptista a evoluat in cariera sa pentru echipe uriase din Europa, ca Real Madrid, Arsenal, Sevilla sau AS Roma.

La Cluj a ajuns in vara lui 2018, dupa o perioada de doi ani de zile in care nu a fost legitimat la vreun club.

Potrivit informatiilor din presa, brazilianul incaseaza 500 de mii de euro anual la Cluj.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Julio Baptista CFR Cluj, #Julio Baptista fotbal Romania, #Julio Baptista salariu Romania , #stiri Liga I
Comentarii