Cluburile din Liga 1 l-au "faultat" pe Burleanu

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 08:50
3901 citiri
Cluburile din Liga 1 l-au "faultat" pe Burleanu

Cluburile din Liga 1 l-au "faultat" pe Razvan Burleanu, presedintele FRF, cel care a avut o initiativa pentru a ajuta cluburile din esalonul secund.

Burleanu isi doreste ca 5% din suma incasata de LPF pentru cedarea drepturilor TV sa mearga la cluburile din Liga 2, insa planul sau a fost dat peste cap.

Joi, la sediul Ligii a avut loc o Adunare Generala in care reprezentantii cluburilor din prima divizie au votat impotriva acestei propuneri.

"Nu am fost cu propunerea privind cedarea a 5% din drepturile TV, ramane sa vedem ce se mai intampla. S-au discutat mai multe aspecte referitor la aceasta propunere a FRF, dar nu vreau sa intru in polemica. Nu am fost de acord, cine poate sa fie de acord sa dea 5% din salariului lui altcuiva? Fiecare club are propria pepiniera, la fel o facem si noi. Avem si echipa a doua in care investim. Nu luam jucatori doar din ligile inferioare", a declarat presedintele Astrei, Dani Coman, pentru DigiSport.

Prin urmare, planul lui Burleanu de a ajuta financiar cluburile din Liga 2 cu banii LPF nu a dat roade.

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: Ziare.com
Comentarii