Coruptie la nivel inalt! Blaturile din Liga 1 au facut inconjurul lumii

Joi, 22 Septembrie 2011, ora 15:28
3540 citiri
Coruptie la nivel inalt! Blaturile din Liga 1 au facut inconjurul lumii

Scandalurile si blaturile din Liga 1 nu mai sunt un secret nici macar pentru straini. Aranjamentele din Romania au ajuns chiar si la urechile rusilor, care au inclus tara noastra in topul celor mai corupte campionate de fotbal.

Rusii de la Sports au asezat Liga 1 pe locul 6 in topul celor mai corupte campionate din lume, principala "atractie" fiind faimoasul episod al valizei lui Gigi Becali, consumat in 2008.

"In mai 2008, Departamentul National Anticoruptie din Romania a inceput o ancheta legata de meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj din ultima etapa a campionatului. Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut ca a trimis bani pentru a motiva echipa gazda, in speranta ca va lua titlul. O valiza cu 1,7 milioane de euro a fost confiscata de autoritati, iar ancheta inca e in derulare!", noteaza sursa citata.

Rusii considera ca fotbalul romanesc este mai putin corupt decat cel albanez sau polonez, insa plaseaza Liga 1 inaintea campionatelor din Malaezia sau Columbia, recunoscute pentru jocurile de culise practicate in ultimii 10 de ani.

Top 10 campionate corupte:

1.Congo

2.Goa (India)

3.Vietnam

4.Albania

5.Polonia

6.ROMANIA

7.Malaezia

8.Italia

9.Columbia

10.Germania

Cazul "Valiza" pare insa o joaca de copii pe langa evenimentele care se petrec in regiunea Goa (India), acolo unde doua echipe care luptau la titlu au castigat in ultima etapa cu 55-1, respectiv 66-1, sperand ca se vor impune in fruntea clasamentului. Cele patru cluburi implicate au fost suspendate ulterior cate doi ani.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gigi Becali, #Becali Valiza Steaua, #cazul valiza, #coruptie Liga 1, #blaturi Liga 1, #Liga 1 top blaturi , #stiri Liga I