Dezvaluiri incredibile despre blaturile din Liga 1: Cum functiona "Cooperativa"

Joi, 20 Iunie 2019, ora 15:24
7926 citiri
Dezvaluiri incredibile despre blaturile din Liga 1: Cum functiona "Cooperativa"

Un fost fotbalist a facut o serie de dezvaluiri incredibile despre blaturile din Liga 1 din perioada asa numitei "Cooperative".

Costel Campeanu, fostul portar al Bistritei lui Jean Padureanu, a recunoscut ca a participat la meciuri aranjate si la diferite reciprocitati in perioada in care a jucat pentru Gloria.

El sustine ca nu era comod pentru jucatori sa participe la blaturi si sustine ca i-ar fi spus la un moment dat lui Padureanu ca nu vrea sa mai ia parte la asa ceva.

"Nu era comod. Ca sa fiu sincer a fost vorba de reciprocitatile alea care nu erau bune. Te scoteau dintr-o forma sportiva buna pe care o aveai. Aveam posibilitatea sa prind si eu echipa nationala, ma sunasera, erau cu ochii pe mine dupa ce aparasem foarte bine. Venea cate un meci din asta si se ducea totul.

Am patit-o cu o echipa care se batea la campionat. In tur, erau intr-o situatie grea. Nea Jean i-a inteles, noi eram pioni. Noi i-am spus ca nu e bine, ca ne scotea din priza. Dupa meciul asta, i-am zis lui nea Jean: Nea Jeane, daca mai vii cu chestii din astea, iti spun sincer ca nu mai particip la joc. Baga pe cine vrei. El a zis: De ce?. I-am zis: In tur i-ai lasat sa traiasca. Acum ajunsesera pe acolo, pe primele pozitii, noi avuseseram un an slabut, ne cam chinuiam sa nu picam. La meciul retur, au venit. Am zis si noi: Ba, a fost o vorba. Nu o mai respectam acum? Nu se mai face?. Ei: Pai, nu! Ei erau pe cai mari, noi daca pierdeam jocul ala retrogradam. Am dat drumul la caini, am castigat jocul, au ratat si un 11 metri, l-am aparat", a povestit Campeanu pentru gsp.ro.

Fostul portar a povestit si cum lua golurile in meciuri aranjate.

"Cei din teren, baietii din fata mea, nu erau concentrati la joc. Incercam niste lucruri din astea, un dribling in plus, venea si iti fura mingea si atunci scapa singur cu mine. Eu plonjam intr-o parte, dadea peste mine. Sau plonjam mai repede cu o fractiune, doua, de secunda ca sa incerce o executie. Asta se intampla, dar nu mai erai concentrat la joc."

Costel Campeanu a jucat in cariera sa la echipe ca Bacau, Dinamo, Progresul sau Ceahlaul, insa faima a cunoscut-o la Gloria Bistrita, unde a stat mai bine de un deceniu, castigandu-si si porecla "Burebista".

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Comentarii