Dragomir, plan fabulos pentru Liga 1

Joi, 25 Iulie 2013, ora 13:28
3353 citiri
Dragomir, plan fabulos pentru Liga 1

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), are un plan fabulos pentru Liga 1.

Pentru a nu mai depinde de retelele de cablu in cazul cedarii drepturilor tv ale primei divizii, "Corleone" pregateste infiintarea unei televiziuni a Ligii.

Iar LPF TV ar urma sa transmita meciurile din Liga 1 nu numai in Romania, ci si in strainatate, Dragomir sustinand ca exista interes pentru partidele din campionatul nostru.

"Este un proiect cu o firma din strainatate si lucrez la el de mai mult timp. Doar eu stiu si pastrez secret pana se concretizeaza, este arma mea. Postul de televiziune va fi ceva nou pentru Romania, dar nu o sa fie axat doar pe fotbal. In mai putin de un an o sa-i dau drumul. O sa mai stau o perioada pana pun la punct ceea ce am de gand cu televiziunea si astfel sa asigur bugetul Ligii pentru multi ani, dar si al echipelor din drepturile de televizare.

Anul viitor expira contractul cu cei de la Digi; daca sunt interesati, pot intra si ei in acest proiect, daca nu, nu. Acest proiect de care v-am spus implica niste tari deoarece difuzarea va fi la nivel international. Noi avem multi cetateni care au plecat in Europa, milioane. Postul de televiziune se va vedea inclusiv in Australia", a mai declarat Dumitru Dragomir in Ring.

Gaselnita lui Dragomir se va numi pay-per-view, un sistem destul de cunoscut in strainatate, insa relativ nou pentru piata din Romania.

In acest sistem, fiecare potential telespectator va plati o suma de bani pentru meciul pe care vrea sa il urmareasca iar presedintele Ligii sustine ca in acest mod cluburile vor incasa mult mai mult din cedarea drepturilor TV.

Ramane de vazut ce se va alege din proiectul lui Mitica de la Liga, in vara anului viitor expirand actualul acord de televizare a partidelor din prima divizie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragomir drepturi TV Liga 1, #Liga 1 drepturi TV, #LPF TV Dragomir , #stiri Liga I