Echipe depunctate in Liga 1: Primele reactii oficiale

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 18:26
5348 citiri
Echipe depunctate in Liga 1: Primele reactii oficiale
Foto: LPF

Patru echipe care si-au depus dosarul de licentiere pentru Liga 1 vor incepe sezonul urmator cu depunctari, iar primele reactii nu au intarziat sa apara.

Presedintii formatiilor CFR Cluj si Rapid au confirmat oficial informatia, insa sustin ca au sanse ca depunctarile sa fie reduse dupa recurs.

"Din cele 9, 3 vor cadea sigur si ne luptam si pentru celelalte. Tocmai am primit o adresa de la Comisia de Licentiere in care spune ca admite cererea noastra. E o greseala cu o suma care e in tabelul creditorilor, deci aceea nu poate fi considerata datorie. Noi suntem obisnuiti cu chestia asta", a spus Iuliu Muresan, seful de la Cluj, la Dolce Sport.

La randul sau, Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, spera si el in reducerea sanctiunii.

"Ne-a fost comunicata aceasta decizie, am facut apel, sper ca trei puncte sa le intoarcem. Din punctul meu de vedere a fost o eroare la Comisie, speram sa se rezolve. 3 dintre puncte erau pe datorii neonorate pe seama insolventei, iar 3 puncte pe seama unei corespondente neonorate cu doua cluburi. Acea corespondenta exista si speram sa fie luata in considerare", a spus si Dinu Gheorghe.

Citeste mai mult despre cele patru echipe care au fost depunctate.

Formatiile sanctionate sunt CFR Cluj, care va porni cu un minus de noua puncte, si Rapid, ASA Targu Mures si Petrolul Ploiesti, toate primind depunctari de cate 6 puncte.

Daca primele trei cluburi vor juca in sezonul urmator al Ligii 1, ploiestenii vor evolua in Liga 2, ca urmare a retrogradarii din acest campionat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#echipe depunctate Liga 1, #echipe Liga 1 depunctare , #stiri Liga I