FC Bihor n-a primit licenta pentru Liga 1! Mioveniul promoveaza

Luni, 06 Iunie 2011, ora 21:18
3697 citiri
FC Bihor n-a primit licenta pentru Liga 1! Mioveniul promoveaza

Clubul FC Bihor, care a promovat in Liga 1 la finalul campionatului recent incheiat, nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic.

"Astazi, 6 iunie 2011, s-a incheiat procesul de licentiere a celor 10 cluburi, cel mai bine clasate la sfarsitul turului sezonului 2010-2011, in cele doua serii ale Ligii a 2-a.

- Au solicitat licenta pentru Liga I urmatoarele cluburi: FC Ceahlaul SA, FC Petrolul SA, CS Concordia Chiajna, CS Mioveni, CS FC Bihor Oradea, CSU Vointa Sibiu, AFC Sageata Navodari, AFC Botosani, FC Viitorul Constanta, FC UTA SA.

- Au primit licenta pentru Liga I din partea Comisiei pentru Acordarea Licentei Cluburilor urmatoarele cluburi: FC Ceahlaul SA, FC Petrolul SA, CS Concordia Chiajna, CS Mioveni, CS FC Bihor Oradea

- Comisia pentru Acordarea Licentei Cluburilor a refuzat acordarea licentei pentru Liga I urmatoarelor cluburi: CSU Vointa Sibiu, AFC Sageata Navodari, AFC Botosani, FC Viitorul Constanta, FC UTA SA

- Au fost inaintate in termen urmatoarele Contestatii la hotararile Comisiei pentru Acordarea Licentei Cluburilor:

de refuzare a licentei clubului CSU Vointa Sibiu

* de refuzare a licentei clubului AFC Sageata Navodari

* de acordare a licentei clubului CS FC Bihor Oradea

Comisia de Apel a comunicat Deciziile motivate in urmatoarele cazuri:

Apelul formulat de clubul CSU Vointa Sibiu impotriva Hotararii nr. 21/16.05.2011, pronuntata de Comisia pentru Acordare a Licentei Cluburilor, prin care s-a decis respingerea cererii de acordare a licentei, inregistrata sub nr. 30/28.03.2011. Apelul a fost admis si s-a acordat licenta pentru Liga I clubului CSU Vointa Sibiu pentru sezonul competitional 2011-2012.

Apelul formulat de clubul AFC Sageata Navodari impotriva Hotararii nr. 29/18.05.2011, pronuntata de Comisia pentru Acordarea Licentei Cluburilor, prin care s-a decis respingerea cererii de acordare a licentei, inregistrata sub nr. 28/25.03.2011. Apelul a fost admis si s-a acordat licenta pentru Liga I clubului AFC Sageata Navodari pentru sezonul competitional 2011-2012.

Apelul formulat de licentiator, prin Directorul de licentiere al FRF, impotriva Hotararii nr. 25/17.05.2011, pronuntata de Comisia pentru Acordarea Licentei Cluburilor, prin care s-a decis admiterea cererii de acordare a licentei, inregistrata sub nr. 38/30.03.2011, si s-a acordat licenta clubului CS FC Bihor Oradea. Apelul a fost admis, hotararea a fost desfiintata si s-a refuzat licenta pentru Liga I clubului CS FC Bihor Oradea.

Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive. Sistemul national de licentiere a cluburilor nu intra in jurisdictia unei curti de arbitraj nationale sau internationale, ori a instantelor de drept comun, conform art. 6 - Organismele de luare a deciziilor, alin. 3 si alin. 6 dn Regulamentul national de licentiere a cluburilor, editia 2010.", se arata intr-un comunicat al FRF.

Astfel, Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna si Petrolul Ploiesti vor putea evolua in Liga 1 in sezonul viitor, in timp ce FC Bihor va astepta Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie, care va lua in discutie o eventuala schimbare a regulamentului de licentiere. Daca sentina va ramane definitiva, in Liga 1 va promova CS Mioveni.

FC Bihor a incheiat sezonul 2010/2011 pe pozitia a doua in Seria 2 a esalonul secund, la un punct in urma liderului Petrolul Ploiesti si cu un punct mai mult decat ocupanta locului trei CS Mioveni.

In aceeasi situatie cu FC Bihor mai sunt vicecampioana FC Timisoara si Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I). Cele doua formatii nu au primit licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1 dupa ce Viorel Duru a facut apel la decizia Comisiei pentru Acordarea Licentei din cauza datoriilor la bugetul de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#fc bihor, #Bihor promovare Liga 1, #Bihor licenta Liga 1 , #stiri Liga I