Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ilie Balaci vine cu propuneri revolutionare pentru Liga 1

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 12:36
4575 citiri
Ilie Balaci vine cu propuneri revolutionare pentru Liga 1
Foto: Ziare.com

Fostul mare jucator roman Ilie Balaci are mai multe propuneri care, crede el, ar contribui nu doar la revenirea spectacolului in Liga 1, ci si la cresterea performantelor si a situatiei financiare a cluburilor.

Astfel, Balaci spune ca salariile ar trebui sa fie mai mari si primele mai mici, iar jucatorii straini sa fie remunerati mai bine.

"Parerea mea e ca ar trebui ca patronii si presedintii cluburilor sa se aseze la o masa si sa se hotarasca la faptul ca trebuie sa faca spectacol.

Un alt lucru e ca in Romania primele sunt mult mai mari decat salariile. Cred ca ar trebui sa fie salarii mai mari, iar primele sa fie in jur de 100 de euro. In al treilea rand, cred ca ar trebui ca toti jucatorii straini adusi in Romania sa fie platiti cu un salariu de minimum 300.000 de euro pe an", a spus Balaci, citat de Dolce Sport.

De aemenea, acesta crede ca banii din drepturile de televizare ar trebui distribuiti altfel.

"O alta chestie cred ca ar trebui ca drepturile din televiziune sa fie platite in functie de audienta, nu de locul ocupat in clasament", a mai precizat antrenorul.

Fosta glorie a Universitatii Craiova, trecuta si pe la Dinamo, a vorbit si despre scandalul dintre Steaua si Armata, fiind de parere ca actuala echipa din Liga 1 este adevarata Steaua.

"De ce trebuie sa aiba Ministerul Apararii echipa de fotbal si stadion de 30.000 de locuri? La fel si cu 'Internele' sau cu 'Transporturile'. Ministerul Apararii trebuie sa ne apere daca intram in necaz, cei de la 'Interne' se ocupa cu altceva, 'Transporturile' cu altceva, poate au de gand sa faca o autrostrada, nu echipa de fotbal.

Pentru mine, Steaua care a castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei este aceeasi Steaua care a pierdut semifinala cu Middlesbrough, este aceeasi Steaua care a facut tripla cu Galca. Asta este pentru mine Steaua", a subliniat Balaci.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ilie Balaci propuneri Liga 1, #Ilie Balaci bani televizare, #bani drepturi televizare Liga 1 , #stiri Liga I