Liga 1: Craiova pierde un meci dramatic la Medias, cu patru penaltiuri si multi nervi

Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 22:57
5581 citiri
Liga 1: Craiova pierde un meci dramatic la Medias, cu patru penaltiuri si multi nervi
Foto: Facebook / Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a dispus de Universitatea Craiova, scor 3-2 dupa o partida nebuna, ultima a zilei din Liga 1, in etapa cu numarul 8 a sezonului competitional 2018/2019.

Golurile au fost semnate de Marius Constantin din penalti, Fortes si Iulian Cristea, pentru Gaz, respectiv Mitrita si Koljic, ambii din penalti, pentru Universitatea Craiova.

Prima repriza de la Medias, jucata pe o ploaie torentiala infernala, a fost una nebuna, cu multi nervi si multe momente tensionate in Ardeal.

In primele 10 minute s-au acordat doua penaltiuri, ambele la limita, Mitrita si Marius Constantin executand cu sete si bifand pe tabela un 1-1 atat de devreme.

Repriza s-a incheiat in avantajul gazdelor, dupa golul marcat de interesantul atacant Fortes, in minutul 27. 5 cartonase galbene s-au acordat in primele 45 de minute, fiind vizibil ridicat nivelul nervilor in aceasta partida.

Tinuti rezerve dupa ce au jucat pentru cele 2 nationale ale Romaniei, de seniori si tineret, Bancu si Cicaldau au fost introdusi de catre Mangia pe gazon, iar lucrurile au inceput sa se vada usor-usor.

Craiova a primit si al doilea penalti, in minutul 62, dar Alexandru Mitrita a ratat. Abia la al treilea penalti primit, Universitatea a egalat, dar nu a mai batat tanarul atacant roman, ci recent transferatul varf bosniac Kolijc.

Era 2-2 si aventura nebuna de la Medias, cu aceiasi nervi ca si in primul mitan, alte 5 cartonase galbene fiind aratate de catre centralul Chivulete.

Nuno Rocha a fost introdus si el pe teren de catre Mangia, dar golul a venit pentru Gaz Metan, gol produs de Iulian Cristea, sut superb din voleu de la marginea careului, dupa o centrare de pe flancul drept.

Finalul a fost unul tensionat, Fedele de la Craiova vazand direct un cartonas rosu.

Trebuie spus ca arbitrul Chivulete a realizat un record, din 20 august 2016 neacordandu-se 4 lovituri de la 11 metri intr-un meci de Liga 1, atunci se intampla in CFR - Astra 5-1.

Gaz Metan egaleaza cu 14 puncte FCSB in fruntea Ligii 1, iar Craiova este pe 7, cu cu 11 puncte.

Echipele de start:

Gaz Metan: Plesca - Cretu, M. Constantin, I. Cristea, Trif - Fofana, Luis Aurelio - Caiado, Olaru, Lopes - Fortes.

Rezerve: Batista, Ivanov, Romeo, Busu, Chamed, Buziuc, Stancu.

Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Ferreira, Briceag - Fedele, Mateiu, Mihaila - Barbut, Koljic, Mitrita.

Rezerve: Popescu, Martic, Burlacu, Gardos, Cicaldau, Bancu, Nuno Rocha.

Arbitru: A.Chivulete.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gaz Metan Craiova cronica meci Liga, #Medias invinge Craiova Liga 1, #meci nebun Medias Craiova 4 penaltiuri , #stiri Liga I
Comentarii