Liga 1: FCSB invinge Sepsi dupa o prestatie neconvingatoare

Duminica, 19 August 2018, ora 19:52
9947 citiri
Liga 1: FCSB invinge Sepsi dupa o prestatie neconvingatoare
Foto: Hepta.ro

FCSB s-a impus la limita in disputa cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 2-0 in prima partida a zilei de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 5 a sezonului competitional 2018/2019.

Golurile partidei au fost reusite de Gnohere din penalti, in minutul 81, plus Coman din lovitura libera directa, minutul 84, dar asta dupa o prestatie foarte slaba per total a elevilor lui Dica.

Cel putin in prima parte, ocaziile de gol au lipsit am spune cu desavarsire la poarta lui Sepsi, ba chiar oaspetii puteau da lovitura in minutul 2, cand Tandia dupa o combinatie cu Draghici a reluat in bara.

Oaspetii au mai avut momente in care au fost periculosi la poarta lui Balgradean, dar primul mitan s-a terminat la egalitate, 0-0, dupa un fotbal sarac in calitate si spectaculozitate.

FCSB nu a inceput bine nici partea secunda, chiar daca Dica a mutat in ofensiva si i-a introdus pe Gnohere si Morutan.

Acestia nu s-au prea simtit in joc, pasele nu se legau, se vedea ca era vorba de o formula experimentala pe teren, cu multe rezerve, in asteptarea meciului de joi cu Rapid Viena.

Totusi, goleadorul Gnohere si-a facut datoria abia in minutul 81, cand FCSB a primit un penalti dupa un hent clar facut in careu de Jovanovici. Iar alte trei minute mai tarziu, Coman a lovit impecabil din lovitura libera, de la circa 20-25 de metri, pentru a parafa aceasta victorie.

Victorie care duce trupa ros-albastra pe primul loc in Liga 1, cu 10 puncte, doua peste CFR Cluj care va evolua duminica de la 21 cu Dinamo, in Gruia.

Gnohere are 7 goluri pentru FCSB in acest start de sezon, 5 in Liga 1, fiind de departe golgheterul la zi al acestui campionat.

Joi de la 21.30 va urma meciul de la Rapid Viena, din prima mansa a play-off-ului Europa League, LIVE pe Ziare.com.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, 2-0 pentru FCSB!

INFO: 3 minute de prelungire!

Min.84: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FCSB!!! Coman marcheaza un gol minunat din lovitura libera directa, 20-25 de metri, fara sperante pentru portar, 2-0, Sepsi e KO!

Min.83: Moura vede galben pentru un cot in figura la Morutan.

Min.81: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FCSB!!! Gnohere bate impecabil si echipa in ros-albastru conduce, chiar daca a jucat foarte slab azi..1-0!

Lovitura de la 11 metri primita de FCSB pentru un hent in careu facut de Jovanovici!

Min.77: Ultima schimare si la covasneni, intra Simonovski in locul lui Fulop.

Min.76: Man reia de la distanta anemic, prinde portarul lui Sepsi.

Min.72: Dodoi intra in locul lui Draghici la oaspeti.

Min.69: Vede si Balasa un galben, fault urat la Draghici.

Min.66: Intra lusitanul Teixeira in locul lui Benzar.

Min.65: FCSB continua sa joace foarte slab, Sepsi joaca pe contre si incearca sa dea lovitura la Bucuresti. Va intra in curand Teixeira!

Min.58: Primul galben al partidei il vede Sato de la oaspeti.

Min.56: Sut dezamagitor peste poarta al lui Coman din lovitura libera.

Min.53: Prima schimbare la Sepsi, iese Mensah si intra Hamed.

Min.52: Inceput slab al gazdelor si in aceasta parte secunda, cu tot cu intrarile celor doi de mai jos.

Incepe partea secunda!

INFO: Doua schimbari la gazde, intra Morutan si Gnohere, au iesit Rusescu si Qaka.

Pauza, 0-0 la Bucuresti, nu a fost o repriza prea grozava...

Min.43: Sut bun Ovidiu Popescu de la marginea careului, balonul se duce putin peste poarta.

Min.40: Lovitura de cap mult aiurea data de Florinel Coman din plin careu.

Min.36: Centreaza Popescu periculos in plin careu, Man cade si cere penalti dar nu se da nimic.

Min.33: Stelistii dau impresia ca nu se inteleg, pasele nu prea merg. Acum din nou ocazie Sepsi, sut deviat in corner dupa ce iarasi Jakolis a lasat descoperit flancul drept..

INFO: Pauza de hidratare pe Arena Nationala, e foarte cald in Bucuresti.

Min.19: Balgradean iese la timp la o pasa a lui Fulop pentru Vasvari, era o situatie de 1 la 1, mare reflex al portarului stelist!

INFO: A trecut un prim sfert de ora iar impresia este ca Sepsi e echipa mai buna, mai prezenta in joc.

Min.10: Sut de la distanta Morais, alaturi de poarta.

Min.5: Ce sansa a avut Benzar! A primit o pasa de la un adversar in plin careu, de la Jovanovici, dar in loc sa suteze la poarta i-a pasat in spate lui Man, dar fundasii oaspetilor au respins in corner..

Min.3: Sut Mensah de la distanta, mult peste poarta.

Min.2: Mare ocazie Sepsi! Combinatie Draghici - Tandia pe flancul stang, sut la coltul lung ultimul, balonul atinge bara!

Incepe partida!

INFO: Se intalneste cel mai bun atac din Romania, FCSB, cu cea mai buna aparare din Liga 1, Sepsi.

17.50: E extrem de cald in Bucuresti si fanii nu s-au prea inghesuit sa ajunga la meci, maxim 2000 de fani fiind prezenti pe Arena Nationala.

17.05: O varianta mai mult decat surprinzatoare aleasa de Dica, cu Junior Morais in premiera fundads central, cu debutantul Alex Stan fundas stanga, iar cu Jakolis pe banda dreapta, desi despre el se spunea ca va pleca la Al Shabab pentru a fi antrenat de Sumudica. Daniel Benzar joaca din nou titular, desi si despre el s-a scris ca va fi imprumutat la Voluntari, iar Rusescu intra din primul minut, ca si in meciul de la Medias.

Echipele de start:

FCSB: Balgradean - Jakolis, Balasa (Cpt.), Morais, Stan - Popescu, Qaka - Man, D.Benzar, Coman - Rusescu. Antrenor. Nicolae Dica.

Rezerve: A. Vlad, Pintilii, Gnohere, Morutan, I. Stoica, D. Toma, Teixeira.

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Vasvari, Velev - Mensah, I. Fulop, Draghici - Tandi.

Rezerve: Fejer, Rus, Karnitski, Hamed, Dodoi, Simonovski, Stefan.

Antrenor: Eugenn Neagoe.

FCSB este din nou intre doua meciuri europene, dupa ce joi a trecut dramatic acasa de Hajduk Split cu 2-1, joi urmatoare urmeaza o noua inclestare in Europa League, in deplasare la Rapid Viena, in prima mansa a play-off-ului UEL.

E de asteptat ca stelistii lui Dica sa nu joace cu prima formula, asa cum s-a intamplat si duminica trecuta in deplasarea de la Medias.

Oricum, Dica are si asa probleme medicale in lot, el anuntand de sambata ca Nedelcu si Tanase nu vor putea evolua, fiind accidentati in partida de joi cu Split.

Accidentare grava pentru Nedelcu. Care este diagnosticul primit de jucatorul lui FCSB

Este insa asteptat sa debuteze Alexandru Stan, fundasul stanga adus vineri de la Astra pentru 300.000 de euro.

Sepsi a dovedit o forma buna in acest debut de sezon, avand ca si FCSB 7 puncte dupa 4 etape.

Echipe probabile:

FCSB: Balgradean - Benzar, Planic, Balasa, Morais - Pintilii, Filip - Man, Morutan, Coman - Gnohere.

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Vasvari, Velev - Hamed, Fulop, Nouvier - Tandia.

Arbitru: George Radulescu.

Partida va fi televizata pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#FCSB Sepsi live text Liga 1, #cronica meci FCSB Sepsi Liga 1, #Liga 1 FCSB versus Sepsi etapa , #stiri Liga I