Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga I: Egalul nimanui intre Petrolul si Brasov

Duminica, 04 August 2013, ora 23:04
1614 citiri
Liga I: Egalul nimanui intre Petrolul si Brasov

Petrolul Ploiesti si FC Brasov au incheiat la egalitate, scor 0-0, in etapa cu numarul 3 din Liga I, sezonul 2013/2014, in penultimul joc al zilei de duminica.

Meciul nu a reprezentat deloc un real spectacol fotbalistic pentru fanii ploiesteni, veniti in numar relativ mare, in ultima reprezentatie a favoritilor lor, inainte de returul decisiv cu Vitesse din Olanda, din turul III preliminar Europa League.

Gazdele au lovit de trei ori bara in acest joc, in care au fost extrem de ghinionisti, dar au avut in fata si o echipa foarte bine organizata in aparare. Grozav putea deschide scorul in chiar minutul trei, insa a luftat incredibil din doar 6 metri, cu poarta goala.

Camara a luat si el la tinta bara in minutul 13, dupa o pasa de efect a lui Priso. A fost imitat de Mustivar apoi, in minutul 61, dar si de Boudjemaa, cu 5 minute inainte de final. Brasovul putea sa castige prin Mateiu, care a trimis si el in transversala, la capatul unei ore de joc.

Este al doilea egal consecutiv pentru ambele grupari, dupa ce fiecare din ele a facut un 1-1 runda trecuta, Petrolul cu Pandurii, iar Brasovul cu Sageata Navodari.

Joi la ora 21 este programat la Arnhem meciul retur Vitesse - Petrolul, un meci transmis in format LIVE text de Ziare.com, un meci care pleaca dupa un 1-1 in Romania.

Caseta tehnica:

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Achim, Manasse, Geraldo, Guillherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Teixeira, Grozav - Camara.

Rezerve: Povilas, Alcenat, Boudjemaa, Hamza, Hoban, Romario, Dore.

FC Brasov: Marinescu - Straut, Oltean, Machado, Ionescu - Vagner, Mateiu, B. Madeira, D. Santos, Tatar - Fonseca.

Rezerve: Iacob, Serginho, Dias, Buga, Paun, Danquah, Potecu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#petrolul brasov meci egal, #egal petrolul brasov etapa 3, #liga I etapa 3 cronica brasov , #stiri Liga I