Liga I: Remiza dupa un derbi ca un thriller, intre Petrolul si Dinamo

Duminica, 30 Martie 2014, ora 22:30
4112 citiri
Liga I: Remiza dupa un derbi ca un thriller, intre Petrolul si Dinamo

Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti au remizat, scor 2-2, in ultimul meci al zilei de duminica din Liga I, etapa cu numarul 25, din cadrul sezonului 2013/2014.

Golurile au fost marcate de Juan Albin pentru gazde, o reusita din cele doua fiind din penalti, de cealalta parte prin Barboianu si un autogol oferit de Guilherme.

Prima parte a fost una extrem de disputata si extrem de tensionata, ambele trupe lovind de mai multe ori pe contraatac. In plus, atmosfera senzationala din tribunele lui "Ilie Oana" din Ploiesti, dar si presiunea fantastica realizata de fanii gazda au provocat jucatorii dinamovisti la erori.

O prima eroare a aparut in minutul 4, atunci cand Petrolul a primit un penalti, executat fara emotii de Juan Albin. Doar sase minute s-au bucurat gazdele, care s-au vazut egalate dupa un trasor fantastic al lui Barboianu, de la circa 30 de metri, care a restabilit egalitatea pe tabela.

In minutul 33 s-a marcat al treila gol al meciului, dupa o faza interesanta colectiva a gazdelor, Abel Camara pasand pana la urma decisiv pentru acelasi Albin, care a realizat "dubla".

Tensiunea a atins cote inalte pe final de prima parte, atunci cand Dinamo a cerut penalti la un hent al lui Alves, unul destul de clar, dupa reluarile TV. Antrenorul Flavius Stoican s-a enervat la culme, a intrat pe teren, a fost trimis in tribune de arbitrul Radu Petrescu, dar a refuzat minute in sir sa paraseasca gazonul, fiind nevoie de interventia capitanului Dragos Grigore pana la urma, pentru ca spiritele sa se linisteasca.

Stoican mai reclamase inainte vreme un penalti, la debut de prim mitan, dupa un fault asupra lui Lazar, si acela ignorat de arbitrul Petrescu.

Debutul de repriza secunda a apartinut celor de la Dinamo, care au egalat rapid, in minutul 54, fiind ajutati de autogolul stupid al lui Guilherme.

Acesta a fost si scorul final, chiar daca pana la final au mai fost multe ocazii de gol, in special pe final, cand ambele echipe puteau da lovitura.

Petrolul a cerut un hent in prelungiri dupa un voleu trimis de Zicu, respins de apararea dinamovista in corner. Tot in prelungiri, Elton a fost singur in cativa metri fata in fata cu Pecanha, dar nu a putut trimite balonul in plasa.

Gazdele raman pe 3 in Liga I, cu 48 de puncte, tot la 8 puncte diferenta fata de dinamovisti, care raman si ei pe locul 4.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Beta, Geraldo, Hoban, Guilherme - Romario, De Lucas - Priso, Albin, Walter - Tamuz.

Dinamo: Naumovski - Barboianu, Ad. Popa II, Dr. Grigore, Grecu - I. Serban, Elton - V. Lazar, Rotariu, Filip - Bilinski.

Arbitru: Radu Petrescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#petrolul dinamo egal liga I, #liga I cronica derbi petrolul dinamo, #egal petrolul dinamo meci thriller , #stiri Liga I
Comentarii