O echipa din Liga 1 a dat lovitura cu un proaspat campion al Africii

Joi, 09 Februarie 2017, ora 09:57
2828 citiri
O echipa din Liga 1 a dat lovitura cu un proaspat campion al Africii
Foto: Hepta

O echipa din Liga 1 are sanse mari sa incaseze o suma importanta dupa transferul unui proaspat campion al Africii.

Camerunezul Michael Ngadeu-Ngadjui (26 ani), fost capitan al Botosaniului, a fost cedat in vara la Slavia Praga, insa moldovenii au pastrat un procent dintr-un viitor transfer.

Fundasul a evoluat constant bine in Cehia, iar la Cupa Africii pe Natiuni a fost unul dintre cei mai buni jucatori, fiind inclus in echipa ideala a turneului.

Astfel, interesul pentru Ngadeu a crescut, iar botosanenii se asteapta sa primeasca o suma buna in vara, atunci cand camerunezul are sanse mari sa faca pasul spre un campionat puternic.

"Nu cred ca il puteam vinde mai bine. Eu cred ca transferul lui la Slavia Praga a fost o sansa mare pentru FC Botosani. Cred ca vom mai castiga niste bani pentru ca el nu ramane mult la Slavia Praga. Misu (porecla pe care Ngadeu o avea in Romania - n.red.) va ajunge la cluburi mari, iar noi vom mai incasa 15 procente din urmatorul transfer. Pentru noi, Misu este cel mai bun transfer, atat fotbalistic, cat si financiar.

Cota lui este de peste 3 milioane de euro, a jucat meci de meci pentru Camerun, are doua goluri marcate, a jucat meci de meci la Slavia Praga. E clar ca va pleca. Acum ii stiu traseul si ma uit cu mare atentie. M-am bucurat ca a intrat Camerun in finala de parca as fi castigat eu ceva. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa ajunga la un contract bun pentru el, deoarece tot ce inseamna bun pentru el, inseamna bun si pentru noi", a spus Valeriu Iftime, finantatorul Botosaniului, pentru ProSport.

FC Botosani a primit jumatate de milion de euro in vara, atunci cand Ngadeu a plecat la Praga, si are sanse importante sa primeasca inca atat daca cehii il vor vinde pe camerunez in vara unei echipe cu pretentii.

Ngadeu a fost titular pentru Camerun la Cupa Africii pe Natiuni, reprezentativa "leilor neimblanziti" castigand trofeul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ngadeu Botosani transfer, #Camerun Cupa Africii Natiuni, #Botosani bani Ngadeu , #stiri Liga I