Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Otelul castiga pe terenul campioanei

Sambata, 02 Martie 2013, ora 23:36
3167 citiri
Otelul castiga pe terenul campioanei

CFR Cluj a pierdut cu Otelul Galati, scor 0-1, singurul gol marcat in ultima partida a zilei din Liga I fiind reusit de Gabi Paraschiv, in minutul 7.

Meciul a inceput parca de la 1-0 pentru Galati, dupa ce Paraschiv a inscris un gol fabulos, la capatul unei reluari spectaculoase din prima, direct in vinclu. Centrarea i-a apartinut lui Astafei. Zece minute mai tarziu, Rada executa o lovitura libera din 30 metri, balonul loveste bara. Un meci care a inceput plin de dinamism, dar usor-usor s-a stins poate.

Deac a avut o mare ocazie in minutul 24 totusi, sutul sau puternic fiind scos greu de Grahovac. Acelasi portar l-a blocat pe Hora in careul mic, 7 minute mai tarziu, pentru ca primul mitan sa se incheie cu alte doua sanse ratate de Deac, plus una de Maah.

Clujenii au cerut un penalty in minutul 66, deja in repriza secunda deci, dupa un presupus hent, ulterior unei centrari a lui Weldon. Arbitrul a lasat ferm jocul sa continue. Cu un sfert de ora inainte de final, Camora a centrat din tusa stanga, Weldon a reluat dintre doi adversari, s-a obtinut doar corner. Pe final, Godemeche a fost eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonas galben.

Este prima victorie pentru Grigoras pe banca Otelului de la revenire, CFR pierde inca un prilej de a se mentine la aceeasi distanta, si aceea mare, de Steaua.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Piccolo, Rada, Sepsi - Deac, Hora, Godemeche, Camora - Maah, Weldon.

Rezerve: Stancioiu, Maftei, Obiora, Ganea, Celestino, Paun, Sulley.

Otelul: Grahovac - Cojoc, Costin, Sarghi, Ljubinkovic - Iorga, Neagu, Paraschiv, Benga - Stromajer, Astafei.

Rezerve: Branet, Carja, Filip, Gazale, Vancea, Bajenaru, Didi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#otelul bate cfr liga I, #otelul cfr cronica liga I, #paraschiv gol otelul cfr , #stiri Liga I