Petrolul reactioneaza dupa suspendarea primita de la LPF

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 12:33
2681 citiri
Petrolul reactioneaza dupa suspendarea primita de la LPF

Oficialii Petrolului Ploiesti au anuntat ca vor face recurs la decizia Comisiei de Disciplina de suspendare a terenului pentru sase meciuri ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua.

Prin intermediul unui comunicat de presa, prahovenii au anuntat ca vor solicita Ligii Profesioniste ca la cele sase intalniri sa permita accesul femeilor si copiilor pe stadionul Ilie Oana, pe modelul aplicat de Fenerbahce Istanbul in Turcia.

"FC Petrolul Ploiesti a luat act de hotararea Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal in ceea ce priveste sanctiunile dictate in urma incidentelor de la intalnirea cu Steaua Bucuresti: interzicerea organizarii cu spectatori a urmatoarelor sase partide de pe teren propriu, precum si o sanctiune financiara de 60.000 de lei.

FC Petrolul Ploiesti va face recurs impotriva acestei decizii si, totodata, va solicita LPF sa permita accesul copiilor si femeilor, pe stadionul Ilie Oana, la meciurile supuse interdictiei dictate in sedinta de astazi.", se arata intr-un comunicat remis de clubul Petrolul Ploiesti.

Deciziile Comisiei de Disciplina: Stelistii au scapat de suspendare, Petrolul pierde cu 0-3

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a judecat miercuri incidentele de la meciul Petrolul - Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1. Sanctiunile au fost foarte blande, multumind practic pe toata lumea.

Fotbalistii Novak Martinovici si Razvan Stanca au scapat de suspendare desi au primit cartonase rosii dupa ce l-au lovit pe fanul care a intrat pe teren. De asemenea, echipierul Petrolului, Sipovici, a ramas nesanctionat deoarece membrii Comisiei nu au putut stabili ce obiect a dus la marginea terenului.

Steaua a castigat intalnirea de la Ploiesti, suspendata dupa prima repriza, la "masa verde", cu scorul de 3-0.

In fine, clubul Petrolul a fost amendat cu 60.000 de lei si s-a ales cu stadionul suspendat pentru 6 etape.

C.F.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#incidente petrolul steaua, #huligan Petrolul Steaua, #sanctiuni Petrolul Steaua , #stiri Liga I
Comentarii