Presedintele unui club din Liga 1: Daca aveam stabilitate financiara, am fi putut lua titlul

Luni, 02 Mai 2016, ora 22:16
3817 citiri
Presedintele unui club din Liga 1: Daca aveam stabilitate financiara, am fi putut lua titlul
Foto: Hepta.ro

Presedintele Pandurilor Targu Jiu, Narcis Raducan, este de parere ca daca clubul ar fi avut stabilitate financiara, echipa antrenata de Edi Iordanescu ar fi avut sanse sa castige campionatul.

"Se putea mai mult in acest an si, daca aveam stabilitate financiara la club, cred ca aveam sanse sa luam campionatul sau sa ne luptam la campionat. Ma duc cu gandul la faptul ca am pierdut doua puncte cu ASA pe ultima suta de metri.

Cu Dinamo, am pierdut de doua ori in minutul 90 in sezonul regulat, iar, in play-off, am avut mari ocazii si un penalty pe final de meci, cu Steaua am pierdut pe final de meci, cu Astra am jucat o repriza cu un om mai mult. Au fost multe meciuri care au depins de detalii, care puteau fi rezolvate altfel daca jucatorii aveau liniste financiara.

Speram ca performanta noastra sa atraga atentia actionarilor si, dupa ultima etapa, sa avem o discutie hotaratoare, care sa ne dea si noua sperante ca putem continua", a declarat Narcis Raducan, citat de Sport FM.

O echipa de top din Liga 1 a ramas fara finantarea de la stat: E posibil sa dispara in plin campionat

Acesta recunoaste insa ca locul 3 ocupat de Pandurii cu o etapa inainte de finalul campionatului reprezinta o performanta extraordinara, avand in vedere ca jucatorii nu au primit bani in acest an.

O echipa de top din Liga 1 ramane fara finantarea de la stat - oficial

O echipa cu pretentii din Liga 1, aproape de colaps: Jucatorii isi apeleaza avocatii

"Erau toate primizele sa fie un an cumplit. Din fericire, nu doar ca am reusit sa evitam retrogradarea, dar am fost si una dintre protagonistele acestei editii de campionat. (...) Vom reprezenta din nou Gorjul in cupele europene, s-a intamplat asta si acum doi ani cand conditiile financiare erau altele. Speram sa facem onoarea primei ligi in Europa.

(...) In primul rand, legat de bani, este adevarat ca au fost probleme importante din decembrie. Din momentul schimbarii CEO (Complexul Energetic Oltenia - n.red.), au fost mari probleme cu finantarea sportului. E adevarat ca baietii nu au primit salariul din decembrie, desi noi am incercat periodic, in conditiile in care am mai facut rost de anumite sume, sa le mai platim din prime. Au primele la zi, chiar inainte de Paste am platit o parte din prime. Dar este insuficient fata de ce au facut", a mai spus presedintele Pandurilor.

Echipa antrenata de Edi Iordanescu se afla pe locul 3 in play-off-ul Ligii 1, cu 36 de puncte, cu unul mai mult decat Dinamo si cu patru sub Steaua. Formatia gorjeana o va intalni in ultima etapa pe Astra, pe teren propriu, insa indiferent daca va incheia sezonul pe locul 3 sau 4, are asigurata prezenta in Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Narcis Raducan Pandurii titlu, #Pandurii probleme financiare, #probleme financiare Pandurii Targu Jiu , #stiri Liga I