Rapid cere oficial sa joace in Liga 1

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 19:33
1672 citiri
Rapid cere oficial sa joace in Liga 1

Clubul Rapid Bucuresti va solicita oficial Federatiei Romane de Fotbal sa fie reprimit in Liga 1, desi nu are licenta pentru sezonul urmator.

Impulsionat de succesul Universitatii Cluj de la TAS, George Copos vrea sa dea lovitura si sa mentina echipa din Giulesti in prima divizie.

"Fotbalul romanesc este in insolventa si va ramane multi ani in insolventa. Intre cazul Universitatii Cluj si cel al Rapidului este o similitudine. Am vorbit cu domnul Marginean, dansul mi-a dat vestea ca Universitatea a castigat la TAS. In aceste conditii, Rapid va solicita Comitetului Executiv sa joace in Liga I. Chiar acum domnul Taban redacteaza scrisoarea oficiala pe care o vom trimite federatiei. Dansul va merge maine la Comitetul Executiv unde va expune punctul nostru de vedere si faptul ca trebuie luat in considerare criteriul sportiv si legea insolventei din Romania.

Cazurile sunt similare. Daca eu si o alta persoana sarim un gard si Politia ne amendeaza cu cate 500 de lei, iar respectiva persoana face apel si i se anuleaza amenda, atunci si mie trebuie sa mi se anuleze. Este vorba despre similitudine aici. Rapid trebuie sa fie in Liga I. Practic membrii Comitetului Executiv nu trebuie decat sa ia act de decizia TAS in cazul Clujului", a declarat Copos pentru Mediafax.

Patronul Rapidului cere si el demiterea lui Viorel Duru, omul care nu a acordat licenta celor de la Rapid.

"Este clar pentru toata lumea ca legea insolventei trebuie luata in calcul in acordarea licentei. De aceea spun ca domnul Duru trebuie sa plece, trebuie sa plece foarte repede acum, dupa ce ultima instanta pe linie sportiva, TAS-ul, a confirmat ca Universitatea Cluj trebuia sa primeasca licenta", a precizat Copos.

Lovitura de teatru in Liga 1: "U" Cluj a primit licenta la TAS

Comitetul Executiv al FRF va decide sambata cate echipe vor lua startul in noul sezon al Ligii 1 si acre vor fi acestea.

In momentul de fata, 17 cluburi intrunesc conditiile de inscriere in campionat.

Citeste si:
Noua generație de politicieni români de top
Noua generație de politicieni români de top
La nivelul individual, noua generație de politicieni români de top (premieri și candidați la președinție, ori doar șefi de partide politice semnificative) se caracterizează prin...
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Maia Sandu, despre motivele pentru care judecătorii și procurorii pleacă din sistem: „Își fac grijă să nu fie întrebați de unde și-au adunat averile”
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a declarat într-o intervenție la televiziunea de stat de la Chișinău că că o mare parte din judecătorii care au plecat din sistem, au făcut acest...