Rasism in Liga 1 Reactia oficiala a Rapidului: Atac murdar si las!

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 20:40
3238 citiri
Rasism in Liga 1 Reactia oficiala a Rapidului: Atac murdar si las!

Clubul Rapid a reactionat oficial dupa ce brazilianul Welington, de la Chiajna, a fost tinta unui atac rasist la meciul cu gruparea giulesteana.

Rapidistii condamna in termeni duri gestul spectatorului prezent la partida de la Chiajna, insa nu isi asuma niio responsabilitate.

Iata comunicatul Rapidului:

"Suntem alaturi de Wellington Carlos da Silva, victima a rasismului, asa cum am fost si noi in repetate randuri!

1. Suntem profund dezgustati de faptul ca la un meci al echipei noastre, un jucator de fotbal a fost victima unor atacuri rasiste. A fost un gest izolat, al unui singur spectator, un atac murdar si las, petrecut pentru prima oara la un meci al Rapidului.

2. Intelegem foarte bine prin ce trece Wellington Carlos da Silva si suntem intru totul alaturi de el, pentru ca de foarte multe ori in ultimii ani, suporterii si jucatorii nostri au fost victimele scandarilor cu caracter rasist, pe diferite stadioane din Romania. Daca atunci ar fi fost luate masurile care se impuneau, probabil ca gestul regretabil de vineri seara nu s-ar fi produs.

3. Facem precizarea ca gestul condamnabil nu s-a produs in sectorul rezervat echipei oaspete pe stadionul clubului Concordia, astfel incat societatea FC Rapid nu poate fi facuta responsabila de acest gest si nici marea masa a suporterilor rapidisti. A fost un gest individual, iar autorul trebuie sa suporte rigorile legii."

Scandal rasist in Liga 1: Plange in vestiar, au aruncat cu o banana in el!

Unul dintre fanii rapidisti care a asistat la partida de la Chiajna a aruncat cu o banana in brazilianul Welington.

Jucatorul s-a plans arbitrului, insa acesta i-a acordat un cartonas galben.

Scandal rasist in Liga 1: Reactie halucinanta a antrenorului Rapidului

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a ridiculizat incidentul, acuzandu-l pe fotbalistul brazilian ca se plange prea mult.

M.D.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#scandal rasism liga 1, #liga 1 rasism, #rapid rasism liga 1 , #stiri Liga I