Schimbare radicala la o echipa din Liga 1: Iata ce se intampla din vara

Miercuri, 13 Martie 2019, ora 21:55
7051 citiri
Schimbare radicala la o echipa din Liga 1: Iata ce se intampla din vara
Foto: Captura Telekom Sport

O formatie din Liga 1 isi va schimba radical strategia din vara, daca va reusi sa se salveze de la retrogradare.

Ioan Andone, managerul celor de la FC Voluntari, anunta ca ilfovenii vor demara un nou proiect in sezonul urmator, unul care presupune promovarea tinerilor formati in propria Academie.

"Falcosul" are incredere ca antrenorul pe care el l-a adus la echipa, Cristiano Bergodi, va salva Voluntariul de la retrogradare si apoi va pune in aplicare noua strategie a clubului.

"Acum, momentan, nu avem un jucator care castiga meciul. Avem o echipa. Asta e un lucru foarte bun. Cristiano Bergodi, in opinia mea, e unul din primii trei antrenori din Romania. Nu ii reflecta locul. El a venit intr-o perioada foarte grea pentru noi, dar ce e bine pentru noi e ca construieste o echipa. Incet. Deci nu o data jucam extrordinar de bine si o data prost. Nu. Jucam constant. Daca jucam constant bine, avem sanse de salvare de la retrogradare, ne-a preluat pe ultimul loc si am sarit doua locuri. Eu am mare incredere ca putem termina pe locul 9, 8, cam acolo eu sper sa terminam. El a scos tot ce se poate din lotul actual.

Pai avem italieni, francezi. Ce e important ca si romanii care sunt, nu sunt romani in varsta. A avut curajul de a-l debuta pe Balan cel mic. In lotul mare tot timpul se antreneaza de la echipa a doua 4-5 jucatori. Avem incredere ca, in vara, daca ne vom salva, si sunt convins ca ne vom salva, pleaca la alt proiect, cu mai multi jucatori romani tineri, pentru ca asta este perspectiva si asta inseamna clubul Voluntari", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Sub comanda lui Bergodi echipa de la marginea Bucurestiului a parasit ultima pozitie a clasamentului Ligii 1 si se afla acum pe locul ce asigura prezenta la barajul de mentinere in prima divizie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Voluntari jucatori Liga 1, #Voluntari Liga 1 retrogradare , #stiri Liga I