Surprize mari in echipa etapei VI din Liga 1

Luni, 17 August 2015, ora 13:31
2675 citiri
Surprize mari in echipa etapei VI din Liga 1
Foto: LPF

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat componenta echipa etapei cu numarul sase din Liga 1.

Specialistii forului roman nu au selectat nici macar un jucator al campioanei Steaua, insa echipe ca Dinamo, Viitorul sau Concordia Chiajna au avut cate doi sau chiar trei fotbalisti.

Iata care este echipa etapei in opinia celor de la LPF:

PORTAR

Sascha Kirschstein (ACS Poli / 3 jocuri / 35 ani) - A revenit in poarta banatenilor si a facut un meci foarte bun in fata ASA, gruparea timisoreana plecand, gratie lui, cu un punct de la Tirgu-Mures.

APARATORI

Andrei Patache (FC Botosani / 27 ani / 3 jocuri) - A dominat banda dreapta, reusind sa-l blocheze de fiecare data pe Bole, iar in atac a avut o serie de actiuni reusite, printre acestea aflandu-se si cea de la gol, atunci cand a centrat in careu, obligandu-l pe Voicu sa comita hent.

Andrei Marc (Dinamo / 22 ani / 6 jocuri) - Integralist in acest sezon, Andrei Marc a devenit in sase luni stalpul apararii dinamoviste. Cu siguranta, in scurt timp, acesta va intra si in circuitul echipei nationale.

Ionut Larie (CFR Cluj / 28 ani / 6 jocuri) - A facut un nou joc foarte bun in centrul defensivei clujene. Indiscutabil, este liderul echipei din Gruia, dand incredere colegilor prin siguranta pe care o arata in teren.

Bogdan Bucurica (Concordia / 29 ani / 6 jocuri) - Fundasul stanga a avut numeroase incursiuni in banda si a oferit centrari de calitate pentru atacantii Concordiei. Una dintre ele a adus si golul, care a stabilit rezultatul final al meciului cu Pandurii, marcat de Pena.

MIJLOCASI

Florin Purece (Concordia / 23 ani / 6 jocuri) - A prins pentru a doua oara echipa etapei, precedentul consemnandu-se la finele primei runde. In meciul cu Pandurii, decarul Concordiei a marcat golul gratie caruia ilfovenii s-au desprins pe tabela.

Adnan Aganovic (Viitorul / 27 ani / 6 jocuri) - Este acel jucator de forta, capabil sa castige orice duel unu la unu. In Banie, croatul a marcat primul sau gol in tricoul celor de la Viitorul.

Cosmin Matei (Dinamo / 23 ani / 6 jocuri) - La doar 23 de ani, a ajuns printre veteranii echipei, iar acest fapt l-a transformat dintr-un pusti rasfatat si neinteles in multe momente, intr-un jucator capabil sa decida un meci. Cosmin Matei, cel din sezonul curent, este un castig, nu doar pentru Dinamo, ci si pentru fotbalul romanesc.

Steliano Filip (Dinamo / 21 ani / 5 jocuri) - Se simte tot mai bine in linia de mijloc. In meciul cu Voluntari, cel in care a marcat si primul sau gol in Liga 1, a fost cel mai bun de pe teren.

ATACANTI

Denis Alibec (Astra / 24 ani / 2 jocuri, FOTO DREAPTA) - Dorit insistent de Steaua in aceasta vara, varful astralilor a ramas la Giurgiu, acolo unde se simte de minune sub conducerea lui Marius Sumudica, antrenor in mandatul caruia a marcat sase goluri in 2015.

Florin Tanase (Viitorul / 20 ani / 6 jocuri) - A scos penalty-ul pe care l-a si transformat si a pus in dese randuri presiune pe apararea adversa. Partida de la Craiova a fost a 50-a pe prima scena.

ANTRENOR

Mircea Rednic (Dinamo / 53 ani) - A readus Dinamo pe primul loc dupa mai bine de trei ani, ultima data cand gruparea "alb-rosie" a terminat o etapa in fruntea clasamentului, dupa cel putin sase jocuri dintr-un sezon, consemnandu-se la finele rundei a 27-a a editiei 2011-2012 (22 aprilie 2012, Dinamo-Ceahlaul 3-2). In primavara, la implinirea celor 53 de ani, revista LPF i-a dedicat un material intitulat "Mircea Rednic, de meserie campion". Iata ca, desi s-a incumetat la un nou drum greu, iar munca depus[ in cele cateva luni incepe sa dea roade.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#echipa etapei Liga 1, #LPF echipa etapei, #Steaua echipa etapei Liga 1 , #stiri Liga I