Un club din Liga 1, in pragul desfiintarii!

Marti, 31 Iulie 2012, ora 07:55
3718 citiri

Un club din Liga 1, Gloria Bistrita, este in pragul desfiintarii, dupa cum anunta chiar oficialii gruparii ardelene.

Bistritenii au datorii mari atat la fostii jucatori, cat si la cei care se afla acum in lot, si risca sa fie depunctati daca nu achita aceste creante.

Problema este ca Gloria nu are de unde sa scoata banii astfel ca echipa se afla intr-o situatie extrem de delicata.

"Suntem pe buza prapastiei, s-ar putea sa ne desfiintam. Avem datorii foarte mari la jucatorii care au plecat si care si-au depus memorii. Trebuie sa platim, altfel ne vor depuncta, sa vedem de unde ii platim. Numai la fostii jucatori avem datorii de 130.000 - 140.000 de euro. Jucatorii actuali mi-au spus ca daca nu le platim chiriile nu mai joaca niciunul.

Drepturile TV se ridica la 800.000 de euro, in doua transe, 400.000 si 400.000. Cu prima transa am achitat din datorii, o mica parte a ajuns si la jucatori, iar a doua transa vine in ianuarie. Pana atunci insa ce facem? Pana la urma intrebarea e: isi mai doreste acest oras echipa in Liga I? Sunt surprins de pasivitatea unora", a spus antrenorul Nae Manea la un post TV local.

"Lordul" Jean Padureanu admite ca situatia este una extrem de serioasa, insa spera ca va redresa clubul.

"Ca niciodata, suntem la pamant, dar sper sa redresam situatia. Cu banii de la Primarie practic nici nu stim ce sa facem ca sa zic asa, datoriile sunt foarte mari, in primul rand fata de jucatori. Ma batea gandul sa dau bir cu fugitii, dar raman sa mor ultimul pe vas. Nu ca ma laud, dar retragandu-ma, praful se alegea", a comentat Padureanu.

Un milion de lei pe sezon primeste Gloria din partea primariei Bistrita.

Gloria Bistrita este una dintre cele mai vechi echipe din Romania, fiind infiintata inca din iulie 1922.

Din pacate, gruparea ardeleana este retinuta de microbisti pentru celebrele aranjamente si reciprocitati facute in "anii de glorie" de dupa Revolutie.

M.D.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...