Un conducator din Liga 1 lanseaza acuzatii grave: Steaua face ce vrea in Romania!

Luni, 08 Februarie 2016, ora 10:53
2961 citiri
Un conducator din Liga 1 lanseaza acuzatii grave: Steaua face ce vrea in Romania!

Presedintele unui club din Liga 1 lanseaza acuzatii grave dupa turneul de pregatire al echipei nationale.

Florin Prunea, presedintele celor de la CSMS Iasi, sustine ca "ros-albastrii" s-au inteles cu FRF pentru a nu trimite jucatorii la lotul "tricolor".

In acelasi timp, fostul portar ii felicita pe stelisti pentru turul de forta din ultima luna si anunta ca sunt cei mai puternici din Romania.

"Am fost convocat la Comisia de Disciplina dupa declaratiile pe care le-am facut vizavi de acest turneu, ca membru al Comitetului Executiv si ca fost jucator al echipei nationale. Am spus ca acest turneu este facut in urma unei intelegeri intre Steaua si FRF, lucru de altfel dat in vileag de catre actionarul principal al Stelei, domnul Becali.

Din acest punct de vedere, eu felicit Steaua. A facut un tur de forta si a demonstrat ca este cu adevarat un club puternic, care face ce vrea in Romania. Cei de acolo fac ce vor, pentru ca, din pacate, clubul la care eu am jucat, Dinamo, nu exista in momentul de fata. Daca eram conducator la Dinamo, niciun jucator dinamovist nu urca in avion. Trebuie sa existe o concurenta intre aceste doua cluburi. Este concurenta care a dat de-a lungul timpului jucatorii echipei nationale.

Presedintele FRF, avertisment dur pentru Steaua dupa razboiul cu nationala: Jucatorii risca suspendari record

Dinamo, la fel si celelalte echipe, au din start un handicap imens fata de Steaua, care si-a tinut foarte frumos jucatorii, in urma unei intelegeri flagrante cu FRF. Ceea ce nu este corect, pentru ca federatia trebuie sa vegheze asupra respectarii regulamentelor. Sa fie echidistanta. In urma acestei actiuni, FRF a dovedit doua lucruri: protejeaza un anumit club din Romania si nu respecta decizia Comitetului Executiv. Este fara precedent", a declarat Prunea la Digi Sport.

Selectionerul Anghel Iordanescu a convocat sase jucatori de la Steaua pentru stagiul de pregatire al nationalei din Antalya.

Gigi Becali, "barbatul" de la Steaua: Ce mesaj are pentru FRF

Dupa saptamani intregi de discutii, cei sa se stelisti au ramas la echipa de club.

Daca oficialii campioanei spun ca Iordanescu a fost cel care a renuntat la ei, selectionerul sustine ca, dimpotriva, stelistii au refuzat convocarile si cere sanctiuni aspre.

Citeste si:
Kelemen Hunor, despre încrederea între membrii coaliției: ”Suntem pe un drum bun, dar nu așteptați minuni”
Kelemen Hunor, despre încrederea între membrii coaliției: ”Suntem pe un drum bun, dar nu așteptați minuni”
Liderul UDMR Kelemen Hunor susține că relația între membrii coaliției de guvernare este la început de drum. Președintele UDMR a spus marți seara că a propus coaliției instituirea unei...
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Kelemen Hunor neagă scandalul din coaliție și spune că Iohannis „a vrut să ştie care sunt priorităţile pentru perioada următoare”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că reprezentanţii partidelor din coaliţie nu s-au "certat", însă au întâlniri dese pentru a discuta pe teme de actualitate. În ceea ce...