Ziare.com

Un fost sef al arbitrilor recunoaste ca a primit bani

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 07:51

   

Un fost sef al arbitrilor recunoaste ca a primit bani
Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a recunoscut ca a primit 5.000 de dolari din partea patronului echipei FC Arges, Cornel Penescu.

Audierile in cazul "Mita pentru arbitri", deschis in urma cu trei ani, au continuat luni la Tribunalul Prahova, unde Gheorghe Constantin, Florin Prunea, Marcel Savaniu, Sorin Corpodean si Aurelian Bogaciu s-au prezentat in fata procurorilor.

Fostul sef al arbitrilor a recunoscut ca a primit bani de la patronul gruparii FC Arges, Cornel Penescu, insa nu ca mita, ci pentru a prelua o functie in club la finalul sezonului respectiv.

"Urma sa fiu presedinte la FC Arges dupa ce mi se incheia mandatul la CCA. Penescu mi-a dat 5.000 de dolari imprumut, ca prima de instalare. Nu este vorba de nici o spaga!", a declarat "Valcea", conform site-ului gsp.ro.

Reamintim ca in 2009, atat Gheorghe Constantin, cat si Cornel Penescu au stat la inchisoare mai multe luni, fiind arestati sub acuzatia de luare, respectiva dare de mita.

Fostul presedinte CCA a recunoscut ulterior ca a vrut sa se sinucida in perioada in care a fost incarcerat.

Clubul FC Arges a fost retrogradat in urma uriasului scandal izbucnit in urma cu trei ani si nu a mai revenit in primul esalon de atunci.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2080 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor