Zi decisiva in Liga 1: CFR poate deveni campioana! Iata calculele pentru titlu

Vineri, 18 Mai 2012, ora 08:45
4926 citiri
Zi decisiva in Liga 1: CFR poate deveni campioana! Iata calculele pentru titlu

Sezonul 2011/2012 al Ligii 1 a intrat in linie dreapta, duminica fiind programata ultima runda.

Trei echipei au mai ramas in lupta pentru titlu, CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua, insa campioana ar putea fi decisa inca de vineri, cand este asteptata o decizie TAS in cazul "U" Cluj - CFR, respectiv rezultatul acestei intalniri in cazul in care decizia rejucarii nu este schimbata.

Iata calculele pentru titlu:

CFR Cluj

"Feroviarii" isi pot asigura titlul daca obtin trei puncte din meciurile cu Universitatea Cluj sau Steaua. O decizie TAS favorabila pentru CFR trimite titlul in Gruia.

Ardelenii pot castiga al treilea titlu din istorie si daca pierd ultimele doua meciuri sau obtin un singur punct, insa au nevoie de un rezultat negativ al Vasluiului in fata "sepcilor rosii".

FC Vaslui

Gruparea finantata de Adrian Porumboiu va castiga in premiera campionatul daca se impune in disputa cu Universitatea Cluj si CFR obtine cel mult doua puncte din partidele cu echipa "sepcilor rosii" si cu Steaua.

Steaua

"Ros-albastrii" pot incheia stagiunea pe prima pozitie in clasamentul Ligii 1 daca se impun pe terenul CFR-ului, iar "feroviarii" nu inving Universitatea. Totodata, Steaua are nevoie de o infrangere a Vasluiului in ultima etapa.

Formatia din Bulevardul Ghencea se poate impune si in caz de egalitate perfecta de puncte cu CFR si Vaslui (presupunand ca cele doua remizeaza cu "U"), insa doar daca obtine o victorie la cel putin doua goluri in Gruia. In acest caz, Steaua ar fi avantajata de rezultatele directe, criteriu decisiv in caz de egalitate de puncte in trei.

Situatia in clasament:

1.CFR Cluj 67 puncte (32 meciuri)

----------------------------------

2.FC Vaslui 67 puncte (33 meciuri)

3.Steaua 65 puncte (33 meciuri)

Meciuri decisive:

"U" Cluj - CFR Cluj, vineri - ora 21:30

CFR Cluj - Steaua, duminica*

FC Vaslui - "U" Cluj, duminica*

*Orele de disputare vor fi anuntate in cursul zilei de vineri de Liga Profesionista de Fotbal.

Intalnirea Universitatea Cluj - CFR Cluj va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#calcule titlu Liga 1, #lupta titlu Liga 1, #CFR Steaua Vaslui , #stiri Liga I