Narcis Raducan, despre venirea lui Mutu si plecarea lui Edi Iordanescu - Interviu

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 12:39
7094 citiri
Narcis Raducan, despre venirea lui Mutu si plecarea lui Edi Iordanescu - Interviu
Foto: Facebook/Narcis Raducan

Pandurii Targu Jiu pare a fi cea mai activa echipa din Liga 1 in aceasta pauza competitionala. Cel putin la nivelul informatiilor aparute in ultimele saptamani in presa, gorjenii sunt gata sa faca mai multe transferuri spectaculoase, atat la capitolul plecari cat si la sosiri.

Ziare.com a stat de vorba cu Narcis Raducan, presedintele executiv al gorjenilor, care a vorbit despre campania de achizitii a Pandurilor din aceasta iarna.

Narcis Raducan a confirmat ca au existat discutii de principiu cu Adrian Mutu si Younes Hamza, dar spune ca deocamdata nu exista oferte concrete pentru cei doi.

La capitolul plecari, oficialul gorjenilor a mentionat ca Pandurii are mai multe oferte, insa prioritatea clubului este ca lotul sa ramana intact.

Iata interviul acordat Ziare.com de Narcis Raducan:

Este adevarat ca discutati cu Adrian Mutu?

A fost o discutie amicala intre Edi Iordanescu si Adrian, s-au intalnit la o cafea. Ei sunt si prieteni si au vorbit. Deocamdata nu este nimic concret, a fost mai mult o discutie informativa.

Cu Hamza exista ceva concret?

A fost o discutie cu agentul lui, dar in aceasta perioada monitorizam mai multi jucatori si ne interesam de situatia lor.

Despre Edi Iordanescu s-a spus ca are oferte. Exista posibilitatea sa plece?

Edi are contract cu Pandurii si, din ce stiu eu, isi doreste sa continue si sa duca munca la bun sfarsit. Despre oferte cel mai bine este sa-l intrebati pe el. Eu cred ca va ramane aici, a facut o treaba foarte buna de cand este la Pandurii.

Pe Ioan Hora il lasati sa plece? S-a spus ca are oferta de la Lech Poznan.

Avem oferte, sunt anumite discutii, dar noi deocamdata nu vrem sa ne despartim de jucatori. Eu cred ca daca ramanem in echipa completa putem realiza o performanta frumoasa in acest sezon, iar gandul nostru catre asta se indreapta in momentul de fata.

Pentru Radut exista discutii sa fie cedat inca din iarna?

S-au interesat anumiti agenti de situatia sa. La fel este si cazul altor fotbalisti de la noi, care au avut evolutii foarte bune in prima parte a sezonului. Unii as putea spune ca s-au autodepasit. Am devenit o echipa foarte atractiva din acest punct de vedere, insa prioritatea este sa obtinem performante sportive.

Situatia financiara a clubului care este in momentul de fata?

Sunt anumite probleme, ca peste tot. Deocamdata avem promisiuni ca lucrurile se vor rezolva si vor decurge normal. Noi vrem sa continuam aceeasi politica, un buget mai mic, dar stabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Narcis Raducan venire Mutu Pandurii, #Narcis Raducan Pandurii, #Narcis Raducan plecare Edi Iordanescu , #transferuri