Reactii dupa descinderile din noul "Dosar al Transferurilor"

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 19:14
2004 citiri
Reactii dupa descinderile din noul "Dosar al Transferurilor"

Reactiile dupa ce procurorii DIICOT au descins, miercuri, la doua cluburi din Liga 1 nu au intarziat sa apara, oameni care au condus Petrolul sau Universitatea Cluj grabindu-se sa isi declare nevinovatia.

Prima care a intervenit a fost Anamaria Prodan, fostul presedinte executiv de la "U" Cluj. Ea spune ca a ajuns la club dupa ce evenimentele reclamate de oamenii legii au avut loc si a plecat inainte de demararea anchetei.

"Nu stiu nici eu ce se intampla. Eu am venit la club dupa si am plecat inainte de toata povestea. Nu stiu, habar nu am. Nu pot sa cred ca cineva isi risca libertatea pentru asemenea lucruri.

Cine pe cine a furat? Clubul era atunci al lui Walter, deci s-a furat el pe el? Nu pot sa imi explic", a spus Anamaria Prodan la GSpTV.

A urmat antrenorul Universitatii Cluj, Marius Sumudica, cel care a aflat abia dupa antrenament ca birourile clubului au fost perchezitionate.

"Acum am aflat, nu stiu ce sa zic. Jucatorii sunt afectati de alte probleme, ei sunt neplatiti de 4 luni de zile, nu stiu cine le e patron...

Problema la Universitatea este ca, in momentul de fata, nu stim cine ne este seful. Eu nu stiu in fata cui raspund! In momentul asta eu pot spune ca respect suporterii, sunt niste oameni extraordinari", a spus si Sumudica.

Valeriu Rachita, fostul manager general al Petrolului, a sustinut, la fel ca Anamaria Prodan, ca nu era angajat al clubului in perioada in care s-au petrecut lucrurile anchetate.

"Eu mi-am dat demisia cand s-a terminat campionatul si nu am participat la formarea noii echipe. Stiam de dimineata ca DIICOT era la club, speram sa fie doar un foc de paie. Din punct de vedere al imaginii nu este bine pentru Petrolul. Din informatiile vehiculate pana acum, se pare ca Petrolul nu este atat de implicata sau de vinovata in acest caz pentru ca doar a primit acei jucatori", a replicat Vivi Rachita.

Fotbalul romanesc, lovit de un nou "Dosar al Transferurilor"

Un nou "Dosar al Transferurilor" ar putea afecta fotbalul romanesc in perioada urmatoare dupa ce miercuri dimineata procurorii ai DIICOT si politisti au descins la sediile cluburilor Petrolul si Universitatea Cluj pentru perchezitii.

Anchetatorii vizeaza cele 12 transferuri efectuate intre echipe in pauza competitionala din vara, atunci cand Florian Walter a renuntat la conducerea Universitatii Cluj pentru a o prelua pe Petrolul.

M.D.

Citeste si:
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului. BPN al PNL a fost...
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
La finalul celei de-a treia săptămâni parlamentare, aleșii nu dau semne că se vor porni prea curând de numeroasele restanțe din legislatura trecută precum desființarea Secției Speciale,...
Sursa: Ziare.com