Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reactii dupa descinderile din noul "Dosar al Transferurilor"

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 19:14
2294 citiri
Reactii dupa descinderile din noul "Dosar al Transferurilor"

Reactiile dupa ce procurorii DIICOT au descins, miercuri, la doua cluburi din Liga 1 nu au intarziat sa apara, oameni care au condus Petrolul sau Universitatea Cluj grabindu-se sa isi declare nevinovatia.

Prima care a intervenit a fost Anamaria Prodan, fostul presedinte executiv de la "U" Cluj. Ea spune ca a ajuns la club dupa ce evenimentele reclamate de oamenii legii au avut loc si a plecat inainte de demararea anchetei.

"Nu stiu nici eu ce se intampla. Eu am venit la club dupa si am plecat inainte de toata povestea. Nu stiu, habar nu am. Nu pot sa cred ca cineva isi risca libertatea pentru asemenea lucruri.

Cine pe cine a furat? Clubul era atunci al lui Walter, deci s-a furat el pe el? Nu pot sa imi explic", a spus Anamaria Prodan la GSpTV.

A urmat antrenorul Universitatii Cluj, Marius Sumudica, cel care a aflat abia dupa antrenament ca birourile clubului au fost perchezitionate.

"Acum am aflat, nu stiu ce sa zic. Jucatorii sunt afectati de alte probleme, ei sunt neplatiti de 4 luni de zile, nu stiu cine le e patron...

Problema la Universitatea este ca, in momentul de fata, nu stim cine ne este seful. Eu nu stiu in fata cui raspund! In momentul asta eu pot spune ca respect suporterii, sunt niste oameni extraordinari", a spus si Sumudica.

Valeriu Rachita, fostul manager general al Petrolului, a sustinut, la fel ca Anamaria Prodan, ca nu era angajat al clubului in perioada in care s-au petrecut lucrurile anchetate.

"Eu mi-am dat demisia cand s-a terminat campionatul si nu am participat la formarea noii echipe. Stiam de dimineata ca DIICOT era la club, speram sa fie doar un foc de paie. Din punct de vedere al imaginii nu este bine pentru Petrolul. Din informatiile vehiculate pana acum, se pare ca Petrolul nu este atat de implicata sau de vinovata in acest caz pentru ca doar a primit acei jucatori", a replicat Vivi Rachita.

Fotbalul romanesc, lovit de un nou "Dosar al Transferurilor"

Un nou "Dosar al Transferurilor" ar putea afecta fotbalul romanesc in perioada urmatoare dupa ce miercuri dimineata procurorii ai DIICOT si politisti au descins la sediile cluburilor Petrolul si Universitatea Cluj pentru perchezitii.

Anchetatorii vizeaza cele 12 transferuri efectuate intre echipe in pauza competitionala din vara, atunci cand Florian Walter a renuntat la conducerea Universitatii Cluj pentru a o prelua pe Petrolul.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ancheta DIICOT Petrolul U Cluj, #Walter DIICOT Petrolul U Cluj, #dosarul transferurilor Petrolul U Cluj , #transferuri