Ultimele zvonuri si transferuri din Liga I

Joi, 30 Decembrie 2010, ora 07:42
4931 citiri
Ultimele zvonuri si transferuri din Liga I

Echipele din Liga I se pregatesc pentru returul stagiunii 2010-2011.

Daca majoritatea formatiilor sunt active pe piata transferurilor si pregatesc atacarea obiectivelor stabilite in prima jumatate a sezonului, unele vor suferi schimbari minore de lot.

Iata care sunt transferurile realizate pana acum in Liga I si cele mai probabile mutari:

Otelul Galati

Galatenii au anuntat initial ca nu vor vinde si nu vor cumpara jucatori, , dar i-au "inregimentat" in cele din urma pe sarbii Punosevac si Nikolici, ambii de la Napredak Krusevac.

Cele mai preconizate plecari sunt cele ale fotbalistilor Rapa si Neagu, ultimul putand ajunge la Steaua.

FC Timisoara

Banatenii i-au transferat deja pe Ricketts si Rocha, ultimul liber de contract, si i-ar mai putea lua pe Mitea, Tiberiu Balan (Sportul) si Muntean (Gaz Metan Medias).

Echipa finantata de Marian Iancu va renunta in aceasta iarna la Dukici si Contra, cei doi avand sanse sa fie urmati de Sepsi, Luchin si Mera.

FC Vaslui

Cardoso ar putea relua campionatul la FC Vaslui, insa moldovenii pot vinde nu mai putin de 7 jucatori in pauza de iarna: Wesley, Hugo Luz, Pancu, Burduzan, Balace, Campano si Rivas.

Rapid

Giulestenii au renuntat la brazilianul Moraes, dar au pe lista alti jucatori: Muresan, Bajenaru ( ambii Gloria Bistrita), Kaka (Hertha Berlin), Bruno China (Rio Ave) Issa Ba (FCM Targu Mures).

Pe lista plecarilor se afla nu mai putin de noua jucatori: Ricardo Fernandes, Mardare (destinatii necunoscute), Raduta (FCM Targu Mures), Cesinha, Grigorie (Khazar Lankaran), C. Lazar (Golful Persic), Bozovic (Rusia, Dinamo), C. Lazar (Dinamo), Bornescu (Astra).

Gaz Metan

"Gazarii" vor face putine transferuri in aceasta iarna, Lemnaru avand sanse mari sa vina de la Universitatea Cluj. Eric si Muntean pot pleca la alte formatii din Liga I.

Dinamo

Dinamo e de departe cea mai activa echipa din campionat. I-a transferat deja pe Crisan (Silvania) si Craciun (Astra) si ar mai putea apela la serviciile lui Todoran (liber de contract), Giani Kirita (liber de contract), Chiriches (Pandurii), Ungurusan ("U" Cluj), Costin Lazar (Rapid) sau Bozovic (Rapid)

Bratu (liber de contract), Bazzi (liber de contract), Garat (liber de contract), N'Doye (Astra), Ad. Cristea ("U" Cluj) si Homei (CFR Cluj) au plecat deja din Stefan cel Mare, dar "cainii" vor sa vanda si alti jucatori.

Astfel, Niculae (China), Danciulescu (Astra), Dolha (Astra, "U" Cluj) si Torje (Wolfsburg, Bayern, Juventus, Rusia) ar putea pleca si ei din aceasta iarna.

Steaua

Dupa Nicolae Dinca, Steaua ii mai poate lua pe Matei (Pandurii Tg Jiu), Popa (Branesti) sau Neagu (Otelul) si a "scapat" deja de Zapata (liber de contract) si Abrudan ("U" Cluj). Pe lista posibilelor plecasi se afla Kapetanos (AEL Limasol), Anghelov (Germania, Bulgaria sau Austria) si Bilasco (China sau Rusia).

CFR Cluj

"Feroviarii" au facut deja patru transferuri: Maftei (Urziceni), Nicoara (Branesti), Homei (Dinamo) si Minca (FC Brasov), in timp ce Yssouf Kone, Alcantara, Peskovic, Anselmo, Tony si Sforzini vor pleca din Gruia.

Astra Ploiesti

Echipa lui Ioan Niculae l-a trasferat pe dinamovistul N'Doye si se arata interesata de Dolha, Bratu si Curelea. Craciun (Dinamo), Popara, Bornosuvov, Ebede si Michellini (liberi de contract) sunt primele plecari sigure de la Ploiesti.

Universitatea Craiova

Aflata intr-o puternica criza financiara, Univesitatea Craiova nu va achizitiona nimic in aceasta vara. Oltenii sunt mai degraba interesati sa vanda, Iliev, Gargorov, Dilevski, Wobay, Gangioveanu si Gaman avand cele mai mari sanse sa plece din Banie.

Gloria Bistrita

Bistritenii nu au facut inca niciun transfer, dar au reziliat contractele a cinci jucatori: Perez, Tadeu, De Pina, Bawab si Bruno Moraes. Bajenaru si Junior Moraes se afla pe lista mai multor echipe din Liga I.

FC Brasov

Plecarea lui Minca la CFR Cluj ar putea fi urmata si de alte despartiri, cei vizati fiind Badea, Badoi, Lamine, Chipciu si Ilyes.

FCM Targu Mures

Nou promovata din Targu Mures i-a transferat pe Balauru (FC Snagov) si Petcut (Silvania) si are pe lista alti trei fotbalisti: Ilyes (FC Brasov), Giani Kirita (Bursaspor) si Paduretu (Unirea Urziceni).

Ardelenii au renuntat deja la Botoser, Caparco, Popete, Donadoni, Pop, Balau, Ilea, Miclaus, Sfarlea, Casquero, Bitis, Roman, Vancea si Edu. Issa Ba ar putea pleca la Rapid.

Universitatea Cluj

"Sepcile rosii" s-au intarit pana acum cu Abrudan (Steaua), Ad. Cristea (Dinamo), Pele (Strasbourg), Popa (Pandurii), Nasser (Pandurii) si Bazzi (Dinamo).

Contractele lui da Silva si Cvirik au fost reziliate. Universitatea s-ar mai putea desparti de Ionescu, Cenic, Belosevic, Noe Acosta, Castro, Hutan (toti pe lista de transferuri), Lemnaru (Gaz Metan) si Ungurusan (Dinamo)

Victoria Branesti

Victoria Branesti nu s-a intarit pana in acest moment. Nou promovata l-a vandut pe Nicoara la CFR Cluj si sunt sanse ca Popa sa plece la Steaua.

Pandurii Targu Jiu

Gorjenii l-au achizitionat pe Cristea (Alba Iulia) si ii mai au pe lista pe Lemnaru, Diogo si Curelea (Sportul).

Vranjkovic (liber), M. Popa ("U" Cluj), Nasser ("U" Cluj), Maksumic (liber), Gindeanu (liber), Dedu (liber) si Murgan (liber) au parasit echipa si ar putea fi urmati de Apostu, Cardoso, Hidisan, Chibulcutean, Chiriches (Dinamo) sau Matei (Steaua).

Unirea Urziceni

Fosta campioana a Romaniei incearca sa-i transfere pe Maldarasanu, Senin, Poverlovic si Dalbea. Ialomitenii au ramas in aceasta iarna fara Maftei (CFR Cluj), Mehmedovic si Semedo (liberi de contract). Pe lista plecarilor probabil se numara Batfoi, Tosca, Muzac, Filip, Matei, Vaduva, Lupu, Pazon (toti Steaua II) si Paduretu (FCM Tg. Mures).

Sportul Studentesc

Vasile Siman si-a manifestat interesul pentru aducerea lui Cosmin Contra ca antrenor-jucator. Curelea si Balan au sanse mari sa-si gaseasca alte angajamente in Liga I.

Majoritatea echipelor se vor reuni la jumatatea lunii ianuarie, urmand sa plece in cantonament.

C.F.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#transferuri Liga I, #zvonuri Liga I, #echipe Liga I , #transferuri