Liliana Minca intra in campanie cu mesajul "Lupta pentru tine!" (Video)

Sambata, 10 Aprilie 2010, ora 09:03
2087 citiri
Liliana Minca intra in campanie cu mesajul "Lupta pentru tine!" (Video)

Bannere cu portretul candidatei PSD+PC la mandatul de deputat in Colegiul 19, Liliana Minca, au fost amplasate in sectorul 4, cu cateva ore inainte de inceperea oficiala a campaniei, mesajul inscriptionat "Lupta pentru tine!" fiind unul folosit si de Traian Basescu la prezidentialele din 2009.

Pe principalele artere de circulatie din colegiul 19 au fost amplasate, vineri dupa-masa, bannere si panouri electorale in pregatirea campaniei care incepe sambata, pe 10 aprilie si care le are drept protagoniste pe Teo Trandafir (din partea PDL) si pe Liliana Minca (sustinuta de PSD+PC).

Afisele de campanie ale candidatului PC o infatiseaza pe Liliana Minca in bannere postate pe stalpi, cu diferite mesaje inscriptionate pe fondul culorii si simbolurilor electorale ale Aliantei PSD+PC.

"Voteaza Liliana Minca! Implica-te!", "Liliana Minca lupta pentru tine!", "Voteaza pentru tine!" sunt apelurile adresate alegatorilor de catre candidatul PC.

De mentionat ca mesajul "Lupta pentru tine!" a fost unul dintre sloganurile folosite de Traian Basescu in campania pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Chipul lui Teo Trandafir si insemnele sau culorile electorale ale PD-L nu au fost inca raspandite in Colegiul 19, stafful candidatei democrat-liberale preferand pentru inceput o campanie de teasing prin familiarizarea publicului doar cu sloganul electoral.

Bannere pe care sta scris cu verde pe fond alb "Mai mult suflet" au fost amplasate pe stalpi. De asemenea, acelasi text este inscriptionat in culorile verde-alb si pe panouri infatisand oameni de diverse varste, dar avand in centru un copil nou-nascut si o femeie insarcinata.

Doua saptamani de campanie pentru Colegiul 19

Alegerile electorale pentru ocuparea unui mandat de deputat in Colegiul 19 vor fi precedate de doua saptamani de campanie electorala, incepand de pe 10 aprilie pana pe 24 aprilie.

Potrivit calendarului afisat pe siteul AEP, cu 15 zile inainte de ziua votarii, adica pe 10 aprilie 2010, incepe campania electorala.

In cursa electorala sunt inscrise Teo Trandafir (din partea PD-L) si Liliana Minca (candidat al PC, sustinuta de PSD si PNL).

Candidatura presedintelui Partidului Verde Remus Cernea, in calitate de independent, a fost respinsa de BEM, iar Tribunalul Bucuresti a admis contestatia facuta de acesta impotriva deciziei Biroului Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti si a decis trimiterea cauzei la Curtea Constitutionala.

Citeste si:
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Cum a deturnat Băsescu un primar PSD care bătuse palma cu Tăriceanu: „M-a chemat la Neptun și am dormit în patul Elenei Ceaușescu”
Scriitorul Mircea Dinescu a povestit, în emisiunea Insider politic, difuzată de Prima TV, că a intermediat transferul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, de la PSD la PNL. Însă...
Dan Barna își anunță susținerea pentru Cătălin Drulă la şefia USR: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”
Dan Barna își anunță susținerea pentru Cătălin Drulă la şefia USR: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”
Dan Barna, fost președinte al USR, a declarat, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că ”lupta pentru destinul României va fi una grea”. Barna apreciază că...
Comentarii
Berceanu_Umbrarescu
rank 5
LILIANA MINCA, SLUGA LUI VOICULESCU, PERSONAJ CONTROVERSAT, TRECUT SUSPECT, DE FRICA CONDAMNATII ISI CAUTA IMUNITATE PARLAMENTARA
vlad al lui tepes
rank 5
Intr-adevar, e cam controversata aceasta duduie, mai ales prin afacerile pe care le-a avut cand conducea loteria romana