Liliana Minca, la TV Ziare.com: Nu mi-am falsificat CV-ul

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 10:12
4536 citiri
Liliana Minca, la TV Ziare.com: Nu mi-am falsificat CV-ul

Liliana Minca, candidata PSD+PC la Colegiul 19 Camera Deputatilor, a declarat la televiziunea Ziare.com ca nu si-a falsificat CV-ul, asa cum a fost acuzata in urma cu doi ani intr-un material din presa.

"Nu am falsificat niciodata CV-ul. Nu mi-a fost rusine sa spun ca in '89 am fost muncitor", a spus Minca, mentionand ca la acea vreme (in 2008) in presa se cumparau articole.

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Liliana Minca

Nu a rupt bannerele lui Teo

In privinta acuzatiilor aduse de Cristian Preda, potrivit caruia Liliana Minca a demarat o campanie murdara la adresa lui Teo Trandafir, candidata PC a declarat ca nu ar fi avut cum sa se urce pe stalp sa taie bannerele electorale, deoarece are probleme cu un picior.

"Bannerele s-au rupt ca erau facute dintr-un material prost. Nici macar oamenii mei nu au taiat bannerele, pentru ca noi stim sa facem marketing politic, nu vrem sa victimizam pe nimeni", a mentionat Minca.

Oamenii s-au saturat de "portocalii"

Minca este de parere ca oamenii se indreapta catre ea, deoarece s-au saturat de portocalii si de modul in care acestia conduc tara. "Nu trebuie sa va castig increderea cu argumente, incercati sa vedeti ce a facut fiecare dintre noi. Nici macar nu trebuie sa alegeti intre mine sau Teo. Trebuie sa alegeti intre un partid care va distruge si va ciuruieste zi de zi si intre un om din Opozitie care vine cu proiecte", a adaugat candidatul pentru Colegiul 19, ce este sustinut si de PNL.

Prin ce se deosebeste ea de ceilalti oameni din politica? Prin faptul ca stie sa duca o treaba pana la sfarsit, dupa cum afirma chiar Minca.

"Toti au venit cu proiecte, dar niciunul nu a venit cu proiecte care sa fie si implementate. Eu cand m-am apucat de o treaba, am dus-o la sfarsit", a continuat Minca, potrivit careia pentru partidul din care face parte se anunta vremuri bune, avand in vedere ca "este condus de un om cu foarte mare experienta. PC s-a inconjurat de multi tineri cu multa experienta. Multi oameni se indreapta catre PC, un partid care nu este la putere".

Teo e haioasa si draguta

In privinta contracandidatei sale, Minca mentioneaza ca Teo nu are un avantaj pentru ca este om de televiziune, iar ea doar mergea ca invitata la televizor. Cu toate acestea, spune ca a mers la sediul de campanie al PD-L, ca a dat mana cu Teo si ca i-a transmis ca Dumnezeu sa o ajute sa castige pe cea care merita. De asemenea, Minca spune despre Teo ca este "haioasa, draguta, care imi place pe televizor, la care am fost in emisiune si m-am simtit bine".

De asemenea, candidata PC, care afirma ca toata campania sa este sutinuta de prieteni, deoarece "nu este scumpa", este de parere ca un politician de succes trebuie sa fie serios, sa vina cu proiecte serioase, cu fondurile necesare si cu sursa de finantare.

In privinta sondajului CSOP, Minca spune ca este "un sondaj ca toate sondajele, cei care au bani fac sondaje. Noi nu avem bani si nu facem sondaje".

La sfarsitul emisiunii, Liliana Minca a transmis un mesaj celor ce trebuie sa mearga la vot pe 25 aprilie. "Celor din colegiul 19 le spun sa vina sa voteze cu Opozitia si sa lase pe cei care ne guverneaza acum sa se descurce cu proiectele lor, pentru ca trebuie sa recunoastem ca nu au oameni si nu au proiecte anticriza", a fost mesajul sau.

Citeste si:
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Curtea Constituţională a României (CCR) discută, miercuri, sesizarea USR privind numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii...
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....