Liliana Minca: "M-am saturat de acuzatiile PD-L"

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 17:46
2418 citiri
Liliana Minca: "M-am saturat de acuzatiile PD-L"
Foto:iasi.com

Candidatul PC in colegiul 19 Bucuresti, Liliana Minca, spune ca acuzele lui Cristian Preda referitoare la faptul ca ar fi furat sloganul si cromatica materialelor de campanie ale lui Teo Trandafir sunt nejustificate si arata lipsa de preocupare pentru o campanie axata pe proiecte.

Minca a afirmat ca nu i se poate imputa ca foloseste culoarea verde pentru campanie ca o modalitate de inducere in eroare a electoratului atata vreme cat verde a fost culoarea predominanta in campania lui Cristian Popescu-Piedone cand a candidat pentru postul de primar al sectorului 4.

"Candidez din partea PC, iar Cristian Popescu-Piedone este prim-vicepresedintele partidului si primarul sectorului 4, in care este colegiul 19. Daca am incepe acum sa ne acuzam reciproc si am sta pe la coltul strazii sa ascultam ce zice lumea, n-am mai avea timp de altceva, de o campanie axata pe fapte si proiecte. M-am saturat de tot felul de acuzatii si comunicate", a declarat Minca pentru NewsIn in replica la acuzele ce i s-au adus de catre Cristian Preda, purtatorul de cuvand al lui Teo Trandafir, candidata PD-L.

In ceea ce priveste apropierea dintre sloganul lui Trandafir, "Mai mult suflet", si cel pe care il foloseste Minca, "Cu mult suflet", candidata PC a replicat: "Nu si-a inregistrat nimeni niciun slogan la OSIM. Toti avem suflet, nu doar cei de la PD-L. Cu sufletul lor, i-au ciuruit pe pensionari, muncitori si profesori".

Cristian Preda sustine ca, dupa ce stafful de campanie a lui Minca a renuntat la culoarea rosie in favoarea celei verzi pentru materialele de campanie, acum contracandidata lui Teo Trandafir se foloseste de un slogan apropiat de cel al democrat-liberalii. In sprijinul afirmatiilor sale, Preda a atasat comunicatului de presa dat sambata publicitatii o serie de fotografii cu afise ale Lilianei Minca in care apare sloganul "Cu mult suflet", foarte apropiat de cel al lui Teo Trandafir, "Mai mult suflet".

"Liliana Minca, candidata PSD+PC, a furat fara nicio jena sloganul si culorile campaniei electorale a Teodorei Trandafir. Dupa ce si-a insusit sloganul lui Traian Basescu din campania pentru alegerile prezidentiale, Liliana Minca se foloseste acum de sloganul Teodorei Trandafir. Si pentru ca furtul sloganului nu i s-a parut, probabil, suficient, si-a schimbat si culoarea vizualului campaniei electorale, din rosu in verde. Adica exact culoarea folosita de Teo Trandafir", se arata in comunicatul lui Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#alegeri Colegiul 19, #Liliana Minca alegeri, #Liliana Minca Teo Trandafir, #Minca Trandafir alegeri , #alegeri