Ion Minca, exclus din PC din cauza "tradarii" sotiei

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 11:31
5444 citiri
Ion Minca, exclus din PC din cauza "tradarii" sotiei
Foto: Jurnalul de Constanta

Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat ca marti il va exclude din partid pe Ion Minca, dupa ce sotia lui, Liliana Minca, a plecat si s-a inscris in UNPR.

"I-am cerut lui Ion Minca demisia din toate functiile din partid imediat dupa plecarea Lilianei Minca. Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in Opozitie si cu altul la Putere, asteptand o oportunitate dupa alegeri! Avand in vedere ca nu si-a dat demisia tocmai pentru a-si pastra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marti Biroului Executiv Central excluderea sa din partid", a declarat Constantin, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Presedintele PC a mai anuntat ca in locul lui Ion Minca va fi propus un alt membru care sa ocupe postul de consilier local.

"Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local!", a mai explicat presedintele PC, Daniel Constantin.

Fostul presedinte al Organizatiei de Femei a Partidului Conservator, Liliana Minca, s-a inscris pe 22 decembrie in Uniunea National Progresista.

"N-a fost usor, sa stiti! Eu sunt un om de echipa, care a intrat in 2004 in politica. In Partidul Cosnervator am fost promovata. Nu am dosare, nu sunt un om santajabil, nu mi se poate reprosa absolut nimic.

Consider ca e o decizie care imi apartine, mi-o asum, consider ca intru intr-o echipa in care voi fi valorificata la maxim.

In politica, totul este posibil. Echipa faci cu cei care vor sa faca echipa cu tine (...) Eu am incredere ca noua echipa in care am intrat e o echipa castigatoare, imi place sa merg cu castigatorii, nu pot sa pierd timpul sub nicio forma si imi place sa ma implic cu adevarat.

In politica orice este posibil. Pentru interesul national oricine poate sa faca orice miscare. Mai mult, eu discutiile le-am avut cu presedintele partidului, cu domnul Gabriel Oprea si cu domnul Marian Sarbu, oameni cu care am lucrat, precum si cu Cristian Diaconescu", a explicat Minca decizia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ion Minca exclus PC, #Ion Minca sot Liliana Minca , #PC