De ce ar vrea Messi sa plece de la Barcelona

Miercuri, 19 Noiembrie 2014, ora 21:50
3297 citiri
De ce ar vrea Messi sa plece de la Barcelona
Foto: Goal

Lionel Messi nu se mai simte in largul lui la Barcelona si ar vrea sa plece in viitorul apropiat de la formatia catalana. Motivele pentru care el intentioneaza sa mearga la un alt club sunt numeroase.

Sezonul trecut, fostul antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova, l-a convins sa nu se transfere de la formatia spaniola, tehnicianul fiind atunci grav bolnav. Conform Goal, Messi l-a vizitat pe acesta inainte ca Vilanova sa inceteze din viata, in luna aprilie.

Cu mai putin de o saptamana inainte de tragicul eveniment, antrenorul l-a convins sa ramana pe Camp Nou. In acea perioada, francezii de la PSG isi manifestau interesul pentru mijlocasul argentinian.

Se pare ca negocierile cu gruparea pariziana au fost reluate, dar acum a aparut un alt impediment. Fostul presedinte al catalanilor, Joan Laporta, vrea sa il convinga pe Messi sa ramana in Spania pentru ca e hotarat sa revina in fruntea clubului la alegerile din 2016.

Jose Maria Bartomeu, cel care conduce Barcelona acum, nu ar refuza insa o eventuala oferta venita pentru Messi, relatiile dintre el si jucator nefiind chiar cele mai fericite. In plus, fotbalistul nu priveste chiar cu ochi buni aducerea tanarului brazilian Neymar, cel care a beneficiat anul trecut de o reinnoire avantajoasa a termenilor contractului sau.

Din sezonul 2012-2013, atunci cand a inceput sa aiba probleme cu accidentarile, Messi este tot mai des criticat si simte ca nu mai are sprijinul conducerii.

In acest context, sansele ca el sa plece de la actuala sa echipa cresc pe zi ce trece. Fanii Barcei asteapta venirea lui Laporta, singurul care ar putea schimba situatia actuala.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#transfer messi barcelona, #plecare messi barcelona, #transfer messi psg, #PSG transfer Messi , #FC Barcelona