Presa internationala intre Messi si Ronaldo dupa fabulosul El Clasico

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 09:45
3461 citiri
Presa internationala intre Messi si Ronaldo dupa fabulosul El Clasico
Reuters

Presa internationala considera ca argentinianul Lionel Messi si portughezul Cristiano Ronaldo au fost protagonistii marelui derbi din Primera Division.

Cele doua staruri ale fotbalului mondial au oferit, duminica seara tot ce au mai bun. Partida dintre echipele lor, FC Barcelona si Real Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Iata cum titreaza si elogiaza marile publicatii sportive de pe mapamond intalnirea:

As (Spania) a titrat: "Doua baloane de aur" si remarca: "S-a jucat un El Clasico glorios pe Nou Camp cu egal peste tot, atat intre Barcelona si Real Madrid, cat si intre Messi si Cristiano Ronaldo. Cei doi au marcat o dubla si au tras dupa ei echipele lor cand era mai mare nevoie."

Marca (Spania) publica titlul "Messi si Ronaldo de aur" si subtitlul "A fost un El Clasico luminat de stele", comentand : "Real Madrid se agata de Liga. A iesit de pe Nou Camp la opt puncte diferenta de Barcelona dupa un El Clasico frumos, in care cei doi mari protagonisti au fost Messi si Ronaldo, cei mai buni jucatori din lume."

Mundo Deportivo (Spania): "Liga continua la fel, Madridul ramane la opt puncte distanta de Barcelona" si releva: "Messi a marcat doua goluri, la fel cum a facut si Cristiano Ronaldo, si s-a apropiat la un singr gol de Di Stefano, recordmenul marcatorilor din El Clasico."

Sport (Spania) posteaza titlul "Egalul golgheterilor" si aduce laude celor doua mari vedete : "Acesti golgheteri fac copiii si adultii sa suspine de emotie cand asteapta acest gen de partide. Doi golgheteri rivali din Liga BBVA, adica Messi si Ronaldo. Doi golgheteri care profita de oportunitati pentru a darama bazele logicii. Doi golgheteri care au marcat si au parafat un egal la fotbal."

L'Equipe (Franta) vine cu titlu "Messi-Ronaldo 2-2" si evidentiaza: "Mai mult ca oricand El Clasico a fost impregnat de duelul dintre Messi si Cristiano Ronaldo. Cei doi jucatori au semnat cate o 'dubla' duminica seara pe Nou Camp, unde Barca si Real s-au despartit pe un scor de paritate, 2-2. Catalanii pastreaza in continuare opt puncte avans in fruntea clasamentului."

France Footbal (Franta) titreaza "Messi doua, C. Ronaldo doua" si constata: "El Clasico, Barcelona - Real Madrid, si-a pastrat toate promisiunile in aceasta duminica. Autorii unei duble fiecare, Ronaldo si Messi continua sa creeze panica statisticilor din Spania."

Gazetta dello Sport (Italia): "Messi si Ronaldo au facut show. A fost 2-2 intre Barca si Real"

Corriere dello Sport (Italia) are un titlul sugestiv "Ronaldo ii raspunde lui Messi" si scrie: "Egal spectaculoas in El Clasico din liga spaniola, intre Barcelona si Real Madrid. Provocarea de pe Camp Nou s-a incheiat 2-2, iar golurile care au decis meciul poarta semnatura a doi protagonisti, Messi si Ronaldo, ambii autori ai unei 'duble'."

A Bola(Portugalia) nu are un titlu inedit "Messi 2 - Ronaldo 2" dar subliniaza: "Barcelona si Real Madrid au remizat la 2 pe Nou Camp. Ronaldo a deschis scorul, Messi a raspuns si a marcat in doua ocazii, dar internationalul portughez nu a vrut sa ramana deoparte."

Iata si alte titluri:

Ole (Argentina): "Exista doar doi fara un al treilea"

Globoesportes (Brazilia): "Egal ethnic"

ESPN (SUA): "Ronaldo si Messi si-au impartit onorurile"

BBC: "Messi si Ronaldo au marcat de doua ori fiecare in egalul dintre Barca si Real"

Lancenet (Brazilia): "Cu spectacolul privat al lui Messi si Ronaldo, Real si Barca au remizat"

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Barcelona Real Madrid rezultat, #Barcelona Real Madrid presa, #Barcelona Real Madrid Messi Romando , #FC Barcelona