Messi, primit de o tara intreaga intr-o atmosfera ostila cu numeroase insulte

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 11:40
3760 citiri
Messi, primit de o tara intreaga intr-o atmosfera ostila cu numeroase insulte
Foto: Depor

Nationala Argentinei va juca in deplasare la Lima, in noaptea de marti spre miercuri in preliminariile Campionatului Mondial din 2014 cu Peru. Intreaga presa si toti suporterii din tara gazda au incins la maxim spiritele in asteptarea oaspetilor.

Inca de la sosirea pe aeroportul din capitala Perului, selectionata "albiceleste" a fost primita intr-o atmosfera total ostila. In centrul atentiei a fost nimeni altul decat triplul castigator al Balonului de Aur, argentinianul Leo Messi. Peste 1.000 de suporterii aflati in zona de asteptare au scandat minute in sir Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo cu intentia de a-l jigni.

In plus, suporterii au planuit ca in timpul partidei la fiecare atingere de balon a lui Messi sa strige Cristiano Ronaldo, iar publicul prezent in tribunele arenei Estadio Nacional, la ora meciului, sa faca tot ce este posibil ca starul argentinian sa fie insultat si sa nu se simta comod pe teren.

Nici presa peruana nu s-a dat la o parte in a-l ofensa pe atacantul Argentinei. Unul dintre principalele ziare, "Trome", a titrat in editia de luni "Calcati-l in picioare pe Purice". Cotidianul de sport Depor s-a aratat cel mai violent si a postat inca de duminica titlul "Sa dam de pamant cu Messi", pentru ca luni, dupa sosirea la Lima, sa scrie "dusmanul este in casa noastra".

De asemenea, ziarul sus-mentionat a postat o imagine cu un copil cu tricoul Barcelonei si cu o pancarta pe care scria "Messi, te respectam, dar nu ne este frica de tine".

Alte publicatii, printre care El Bacon, scriu ca, la sosirea in Peru, suporterii i-au facut lui Messi o primire "speciala" in aeroport, in timp ce cei de la Libero posteaza o imagine cu internationalul argentinian si cu titlul "Ii este frica".

Argentina este pe primul loc in zona Americii de Sud si va juca cu Peru cea de-a saptea partida din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Tara gazda ocupa locul sapte si in urma unei eventuale victorii ar urca pe locul cinci, ultimul calificabil la Mondial.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Messi insulte Peru, #Messi primire ostila Peru , #nationala Argentina