Leo Messi raspunde provocarii lansate de Cristiano Ronaldo si comenteaza clasamentul Balonului de Aur

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 19:29
7631 citiri
Leo Messi raspunde provocarii lansate de Cristiano Ronaldo si comenteaza clasamentul Balonului de Aur
Foto: Twitter / UEFA Champions League

Lionel Messi a vorbit intr-un interviu la final de an 2018 despre cele mai importante reusite ale sale din acest sezon si an calendaristic, despre nereusita din clasamentul Balonului de Aur si a avut un mesaj special catre marele sau rival Cristiano Ronaldo.

La 31 de ani, Messi a castigat Gheata de Aur in acest an 2018, an in care a reusit 51 de goluri in toate competitiile. Este pentru a 5-a oara in cariera cand se claseaza pe locul 1 in clasamentul acestui mare trofeu european:

"E un premiu frumos pentru ceea ce reprezinta. E un premiu pentru echipa. Ca atunci cand portarul castiga premiul Zamora, e un premiu al grupului. Sunt fericit ca am putut castiga din nou Gheata de Aur", a inceput interviul sau pentru celebrul cotidian spaniol Marca, Leo Messi, decarul Barcelonei.

S-a vorbit foarte mult despre Messi si despre clasarea sa foarte joasa pentru unii in clasamentul Balonului de Aur, acolo unde a terminat acest an pe 5: "Ca sa fiu sincer, nu ma afecteaza, desi e un premiu foarte important. Stiam ca in acest sezon nu am posibilitatea sa-l castig. Vedeam numele care se vehiculeaza pentru adjudecarea trofeului si stiam ca nu voi fi in aceasta lupta. Asa ca de aici incolo nu m-a mai interesat daca sunt al 3-lea sau al 5-lea. Nu m-a surprins pentru ca nu aveam asteptari", declara cu multa modestie marele jucator din Argentina.

Messi are 12 pase de gol in acest sezon la Barcelona, pentru care a marcat 573 de goluri in 656 de meciuri, un record greu de egalat vreodata la gruparea catalana!

Iar pentru acest jucator cu cifre mai mult decat miraculoase, nimic nu este imposibil: "Nimic nu e imposibil. Vom incerca sa luptam si sa dam totul pentru a castiga tot ce ne propunem. Cu mentalitatea asta, cu munca, efort, nimic nu e imposibil".

In fine, spre finalul acestui frumos interviu, Messi a fost intrebat si de marele sau rival Cristiano Ronaldo, plecat intre timp din La Liga la Juventus, in Italia. Ronaldo il provocase acum ceva vreme sa vina si Messi intr-o zi in fotbalul italian, pentru a continua si acolo marele lor duel, care a dus la castigarea a 10 Baloane de Aur, cate 5 de fiecare:

"Nu am nevoie de nicio schimbare, sunt la cea mai buna echipa din lume. Obiectivele mele se reinnoiesc in fiecare an. Aici este casa mea, la cel mai bun club din lume, nu simt nevoia sa schimb nimic", incheia Messi.

26 de pase de gol in 54 de meciuri jucate a bifat Leo Messi in 2018, are cele mai multe driblinguri din La Liga, 155, cu 64 mai multe decat locul 2, are 3 trofee obtinute, titlul in La Liga, Cupa Regelui si Supercupa Spaniei, iar in ultimii 9 ani a marcat peste 50 de goluri in fiecare sezon.

D.A.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Leo Messi interviu eveniment presa din, #Messi raspunde provocare rival Cristiano Ronaldo, #Messi despre Balonul de Aur si , #stiri Lionel Messi
Comentarii