Leo Messi, ofertat de Real Madrid - ce raspuns a dat fotbalistul Barcelonei

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 18:00
5246 citiri
Leo Messi, ofertat de Real Madrid - ce raspuns a dat fotbalistul Barcelonei
Foto: Hepta.ro

Conducatorii clubului spaniol de fotbal Real Madrid au incercat de trei ori pana acum sa-l transfere pe starul Lionel Messi, de la marea rivala FC Barcelona, insa raspunsul argentinianului a fost de fiecare data acelasi: "Nu, multumesc".

Potrivit postului de radio Cadena Cope, prima tentativa de a-l convinge pe Messi sa vina pe Santiago Bernabeu a avut loc in cel de-al doilea trimestru al anului 2011, in momentul in care circula zvonul unei posibile despartiri a madrilenilor de portughezul Cristiano Ronaldo, in cazul unei super-oferte venite din Anglia, de la Manchester City.

Presedintele lui Real, Florentino Perez, a intrat atunci in contact cu un intermediar de mare incredere, pentru a incerca transferul argentinianului, insa raspunsul a fost rapid si limpede: "Va multumesc pentru interes, insa Leo nu are intentia sa plece".

Doi ani mai tarziu, madrilenii au incercat din nou sa dea marea lovitura. In vara lui 2013, cand viitorul lui Cristiano Ronaldo la Real parea din nou incert. Portughezul nu isi prelungise inca contractul, iar marile cluburi din Premier League erau interesate de atacantul lusitan.

In plus, Florentino Perez primise in acelasi an o mare lovitura, Barcelona reusind sa i-l "sufle" pe brazilianul Neymar. De aceasta data, un inalt responsabil al lui Real Madrid a fost cel care a propus intalnirea, insa raspunsul a fost acelasi ca si in 2011: "Nu, multumesc".

Cadena Cope dezvaluie ca ultima tentativa de convingere a argentinianului sa semneze cu Real Madrid a avut loc in ultima parte a anului 2014, cand acelasi conducator care l-a contactat pe Messi in 2013 a revenit cu o noua propunere, dar a primit iarasi aceeasi replica: "Nu, multumesc".

"Clubul meu este FC Barcelona si nu exista nicio suma de bani care sa-mi poata cumpara bucuria de a juca pentru Barca", le-a mai transmis argentinianul celor de la Real Madrid.

Cadena Cope precizeaza, totodata, ca anturajul lui Messi nu a contactat niciodata clubul madrilen, ci oficialii lui Real au avut de fiecare data initiativa de a intra in legatura cu jucatorul care a castigat de cinci ori Balonul de Aur.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Leo Messi oferte Real Madrid , #stiri Lionel Messi