Ultima apariție publică pentru Lisa Marie Presley înaintea decesului. Cât de rău s-a simțit la Globurile de Aur VIDEO

Vineri, 13 Ianuarie 2023, ora 10:11
9003 citiri
Ultima apariție publică pentru Lisa Marie Presley înaintea decesului. Cât de rău s-a simțit la Globurile de Aur VIDEO
Lisa Mare Presley

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa, transmite AFP.

"Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme de mama ei pe reţelele sociale.

Ea a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, după un stop cardiac, potrivit site-ului specializat în difuzarea de informaţii despre celebrităţi TMZ care s-a bazat pe surse anonime.

Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, potrivit TMZ.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Sursele anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă.

"Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care o cunosc", a salutat mama ei în comunicatul pentru People, cerând să fie respectate intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru "dragostea şi rugăciunile" lor.

Fără a confirma identitatea pacientei, pompierii din Los Angeles au indicat presei că echipele lor au avut grijă de o femeie în vârstă de peste cincizeci de ani care a suferit un stop cardiac în jurul orelor 10.30.

Solicitat de AFP, un ataşat de presă al Lisei Marie Presley nu a răspuns imediat.

Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula "Elvis".

După cum se poate vedea în interviul de mai jos, Lisa Marie Presley nu se afla în cea mai bună stare fizică. Astfel, la un moment dat, ea a avut nevoie de sprijinul prietenului Jerry Schilling. „O să te apuc de braț”, i-a șoptit Lisa Marie bărbatului aflat în apropierea ei.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
IPJ Hunedoara a anunțat că un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Poliţiştii...
#Lisa Mare Presley, #Globurile de Aur, #aparitie, #deces , #stiri vedete