A fost înmormântată lângă fiul ei: sute de persoane s-au adunat pentru a o plânge pe Lisa Marie Presley la ceremonia funerară de la Graceland VIDEO

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 08:51
2169 citiri
A fost înmormântată lângă fiul ei: sute de persoane s-au adunat pentru a o plânge pe Lisa Marie Presley la ceremonia funerară de la Graceland VIDEO
Lisa Marie Presley FOTO Twitter

Sute de persoane în doliu s-au adunat duminică la Graceland, pe o vreme rece şi închisă, pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreţei Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, care a murit la 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, relatează The Guardian.

În dimineaţa acelei zile, ea a fost transportată de urgenţă la un spital din zona Los Angeles, după ce a suferit un stop cardiac în locuinţa sa, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Lisa a fost singurul copil al uneia dintre cele mai mari vedete din muzica americană şi avea 9 ani când Elvis Presley a murit de insuficienţă cardiacă la vârsta de 42 de ani, în 1977, la Graceland. Proprietatea Graceland este în prezent o populară atracţie turistică.

Lisa Marie Presley a fost înhumată duminică pe proprietatea din Memphis (Tennessee) pe care a moştenit-o de la tatăl ei, legenda rock Elvis Presley.

Mormântul Lisei este chiar lângă cel al fiului ei, Benjamin Keough, care a murit în 2020 la vârsta de 27 de ani, o moarte declarată drept sinucidere. Într-un eseu recent, Lisa Marie mărturisea că este "distrusă" de moartea fiului ei.

Slujba a început cu melodia Amazing Grace cântată de Jason Clark & The Tennessee Mass Choir. Printre cei care s-au adresat celor îndoliaţi s-au numărat Priscilla Presley, dar şi Sarah Ferguson, ducesa de York, o prietenă de lungă durată a Lisei Marie, şi cântăreţii Billy Corgan, Alanis Morissette şi Axl Rose.

"Inima noastră este frântă, Lisa, şi te iubim cu toţii", a spus mama ei, Priscilla Presley, la slujba de pe peluza din faţa proprietăţii. "Lisa Marie Presley a fost o emblemă, un model, un supererou pentru mulţi oameni din întreaga lume", a continuat ea.

Cu două zile înainte de moartea sa, Lisa Marie apăruse alături de mama ei la gala Globurilor de Aur din Beverly Hills, California, unde Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor pentru că l-a interpretat pe tatăl Elvis Presley în filmul "Elvis". Butler le-a adus un omagiu ambelor femei în discursul său de acceptare a premiului.

#Lisa Marie Presley, #Priscilla Presley, #axl rose, #Graceland, #Elvis Presley , #stiri vedete