Ce se întâmplă cu testamentul Lisei Marie Presley, singura fiică a legendarului Elvis Presley

Miercuri, 17 Mai 2023, ora 11:50
2258 citiri
Ce se întâmplă cu testamentul Lisei Marie Presley, singura fiică a legendarului Elvis Presley
Lisa Marie Presley a murit in luna ianuarie FOTO Twitter

Priscilla Presley, văduva „Regelui” Elvis, a ajuns la un compromis cu privire la testamentul fiicei sale Lisa, care a murit la jumătatea lunii ianuarie, document pe care l-a contestat pentru că nu era inclusă în avere, a anunţat marţi avocatul ei, scrie AFP.

Lisa Marie Presley, singura fiică a legendei rock'n'roll-ului care a avut propria ei carieră muzicală, a murit subit la Los Angeles, pe 12 ianuarie, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii ei, ea şi-a menţinut controlul asupra Graceland, conacul deţinut de tatăl ei din Memphis, Tennessee, şi unde acesta a fost găsit inconştient înainte de moartea sa, în august 1977. Un loc care a devenit un loc de pelerinaj pentru fanii lui Elvis Presley.

„Familiile sunt mulţumite”

Cântăreaţa o desemnase pe mama ei Priscilla drept unul dintre administratorii marii sale proprietăţi în 2010, dar şi-a schimbat testamentul în 2016 pentru a lăsa averea fiicei sale mai mari, actriţa Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat noul testament în ianuarie: avocaţii ei au susţinut că a descoperit schimbările doar după moartea fiicei sale şi a pus sub semnul întrebării autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a declarat unui judecător din Los Angeles că s-a ajuns la un compromis. Nu au fost dezvăluite detalii despre acest acord.

„Familiile sunt mulţumite”, a spus avocatul în afara sălii de judecată. Potrivit acestuia, toţi cei implicaţi sunt „uniţi şi entuziasmaţi pentru viitor”.

Riley Keough este, de asemenea, încântată că a pus capăt litigiului, a explicat avocatul ei, Justin Gold.

Respectaţi „intimitatea” familiei

În vârstă de 77 de ani, Priscilla Presley a divorţat de Elvis în 1973, după şase ani de căsătorie. „Vreau să precizez că nu a existat niciodată un proces împotriva iubitei mele nepoate”, a spus văduva într-o declaraţie trimisă agentului ei.

„Ca familie, ne bucurăm că am rezolvat împreună această problemă”, a adăugat ea, cerând respectarea „intimităţii” familiei „de a o plânge pe Lisa Marie”.

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care a jucat în blockbusterul "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola". Lisa Marie Presley a lăsat în urmă şi două fiice gemene, Harper şi Finley.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort, Green View...
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Ce-a făcut CSM București în primul meci fără Cristina Neagu, aflată în doliu
Campioana CSM Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, formaţia Gloria Bistriţa, în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale. Victoria a fost dedicată căpitanului Cristina Neagu, care...
#Lisa Marie Presley, #deces, #ianuarie, #testament, #Elvis Presley, #avere , #stiri media