Turist care a mai dat o șansă litoralului românesc: "Te ia durerea de cap, nu mai vin vreodată. Asta este hoție"

Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 16:41
29616 citiri
Turist care a mai dat o șansă litoralului românesc: "Te ia durerea de cap, nu mai vin vreodată. Asta este hoție"
Imagine de pe litoralul românesc FOTO Hepta

Sezonul estival se apropie de final, însă unii turiști își fac abia acum vacanța la mare datorită prețurile anunțate în cadrul programului Litoralul pentru toți.

Este cazul unui român care a ajuns în luna septembrie la mare și se plânge de prețurile mari pe care le-a găsit la cazare și de plajele neîntreținute, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

"Am zis să dăm o ultimă șansă litoralului românesc să vedem dacă s-a schimbat ceva. Dezolant. 2 săptămâni am căutat cazare, prețuri de te ia durerea de cap. Un apartament 2 camere între 250 și 500/noapte, în extra sezon.

În condițiile în care litoralul (Mamaia) este gol, dacă găsești 50 de pers pe o rază de 1 km, iar cei întâlniți jumătate ucraineni. Dar să revenim la punctele plus și minus.

Păi pe plus ar fi că plajele sunt goale ai unde sta, sezlongurile (am dat și 6 ron pe unul cu umbrela și măsuță) goale și ele.

Restaurantele, nu trebuie să atepti prea mult să vină masă, dar nici prea multe nu mai au.

În minus, plaja, dacă găsești un metru 2 de nisip e ok, în rest scoici cât cuprinde, știu le aduce marea, nu voi cei ce aveți în grijă plajele, dar totuși, asta în zona summerland.

În zona Flora, cazino am găsit nisip fin.

Cazarea ce să zic, pozele cred că sunt făcute acum câțiva ani, și interesul este să îți ia banii.

Două prosoape la 3 persoane, unul era deja rupt.

Comisioane pentru plata cu card de vacanță până la 80 ron pe zi, asta e chiar culmea, bag de seamă, credeți că sunt bani nemunciți, oricum nu îi munciți voi, așa că ce rost are să respectați clientul.

Nu, sincer, nu va meritați clienții. Cel puțin eu unul nu mai vin vreodată. Asta este hoție nu turism", a scris românul pe grupul Cazarelamare.ro.

Eveniment Quarterly Report

Combustibilul s-a scumpit: Cu cât au crescut prețurile la benzină și motorină
Combustibilul s-a scumpit: Cu cât au crescut prețurile la benzină și motorină
După o săptămână de stagnare, prețurile afișate în benzinăriile Petrom sunt mai mari miercuri, 20 septembrie. Față de ziua precedentă, liderul pieței de distribuție a...
Vară în septembrie. Zonele din România unde termometrele vor arăta 30 de grade Celsius
Vară în septembrie. Zonele din România unde termometrele vor arăta 30 de grade Celsius
Temperaturile rămân foarte ridicate în următoarele zile în România în ciuda faptului că am trecut deja de jumătatea lunii septembrie, iar maximele vor fi cuprinse între 28 și 30 de grade...
#litoral romanesc, #preturi, #cazare, #plaje, #sezlonguri plaja, #septembrie , #stiri vacanta