Cât îi costă pe români să ajungă la mare cu avionul: "O opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță". Biletele pot fi deja cumpărate

Miercuri, 01 Martie 2023, ora 14:33
5623 citiri
Cât îi costă pe români să ajungă la mare cu avionul: "O opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță". Biletele pot fi deja cumpărate
Avion în timpul zborului FOTO Pixabay

Litoralul românesc va fi conectat aerian cu Cluj-Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023.

Marți, 28 februarie au fost lansate zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023, pe rutele:

• Constanța – Cluj

• Constanța – Timișoara

• Constanța – Suceava

Constanța – Oradea.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 320.86 lei / 65.46 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate), scrie adevarul.ro.

„În lipsa unei infrastructuri terestre, care să lege cele mai mari orașe din România, inițiativa AirConnect, de a deschide rute aeriene către Nordul și Vestul țării, este una extrem de binevenită”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României.

„Introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc”, susține Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

#litoral romanesc, #avion, #preturi, #bilete , #stiri vacanta