Descrierea unei vile din Costinești a cucerit Internetul: "Am omorât gândacii și am întors saltelele pe partea cu o singură culoare"

Duminica, 05 Iunie 2022, ora 22:15
18956 citiri
Descrierea unei vile din Costinești a cucerit Internetul: "Am omorât gândacii și am întors saltelele pe partea cu o singură culoare"
Imagine a unei camere din vilă FOTO Facebook/ Costinesti.ro

O vilă din Costinești promovată pe Facebook i-a cucerit pe loc pe cei la care a ajuns postarea, datorită felului în care este descrisă.

Locația este prezentată cu simțul umorului, iar postarea a adunat în doar câteva zile peste 10.000 de aprecieri și mii de distribuiri.

Autorul textului se referă la toate situațiile neplăcute de care se lovesc turiștii pe litoralul românesc: mucegai, toalete infecte, apă caldă lipsă, saltele murdare. Nu le uită însă nici pe cele de care se lovesc proprietarii de pensiuni sau hotelierii: turiști care mănâncă supă la plic în cameră sau pleacă cu prosoapele.

"Dacă vii în Costinești și vrei să și dormi din când în când sau să mai faci și tu un duș, poți să te cazezi la noi. E fix în centrul Costineștiului, ca să vezi și tu odată în viață cum e sa stai în centru. Avem dotări excepționale, gen pereți, podea, ușă care se închide și tavan nemucegăit. Am omorât gândacii și am întors saltelele pe partea cu o singură culoare.

Dacă vremea e nasoală sau tu, poți să rămâi la cazare și să adormi plângând la "Insula iubirii" pentru că avem și televizor în fiecare cameră. Sau dacă n-ai somn, poți să te uiți pe Instagram la fosta cum o arde pe banii altuia în Dubai, nu în Costinești ca tine și să adormi (tot plângând), pentru că avem Wi-Fi moca.

Începând de la 80 de lei pe noapte, mai avem și alte dotări de neegalat cum ar fi veceu și duș la fiecare cameră. Pentru o experiență de neuitat oferim și hârtia igienică pentru ten delicat, și un săpun cu care să te faci gigea pentru întâlnirea cu tipa aia super care ți-a promis că îți arată ea Costineștiul de noapte dacă plătești tu taxiul.

Dacă vrei să te primim și la anul, nu pleca acasă cu prosopul.

Dacă ești un gurmand select iubitor de cuisine fusion avem și frigider în fiecare cameră unde îți poți depozita în siguranță conservele de pateu și fasole cu afumătură, sau sticla de suc pe care ai umplut-o cu apă de la chiuvetă.

Că veni vorba, în mod absolut neașteptat avem și apă caldă, 24 de ore din 24, dacă vrei să îți faci supă la plic, sau să îți speli costumul de baie.

Dacă ți-ai convins prietenii că ieșiți mai ieftin decât cu trenul, dacă pun ei bani de combustibil și tu conduci, avem și parcare interioară.

Dacă reușești să îi mai convingi să ia ei și carnea, că pui tu cărbunii, aici găsiți o terasă cu grătar și masă. Chibriturile și scaunele sunt din partea casei.

Fiecare cameră are și balcon de unde puteți să vă benoclați la priveliștea de vis, sau la cum fac la beție vecinii în timp ce savurați apusul.

Vorbim și limba română.

Pe lângă faptul că avem site pe internet și telefon suntem atât de moderni că poți plăti și cu cardul. Sau dacă ai dat banii pe combustibil, că te-a convins un prieten că ieși mai ieftin așa, acceptăm și vouchere de vacanță, dacă nu te-a convins să i le dai și pe ălea.

Caz în care împărțiți patul.

Dacă vrei să economisești, hai la Costinești!", scrie în postarea de pe Facebook.

Toată lumea e de acord că descrierea e fabuloasă

"Cine optează pentru varianta all inclusive, trebuie să știe că adierea brizei vine la pachet cu varietatea de manele care răsună-n toata stațiunea."

"Mă înclin! Absolut fabulos textul! Meritați ca oamenii să vă calce pragul având în vedere inteligența pe care o dețineți. Nu ar fi putut scrie asta oricine. Încă trăiesc cu impresia că mai există oameni inteligenți în România asta și nu au fost toți acaparați de trendurile actuale. Felicitări, încă o dată! Fabuloasă descriere!"

"De dragul hârtiei igienice pentru ten delicat, o să ajungem și noi!"

"Dacă nu aveam rezervare, pe bune că veneam! Cea mai mișto descriere! Cred că sunteți niște gazde super ok"

"Vă voi face o vizită (anunțată, bineînțeles) în iulie. Să nu terminați chibriturile până atunci că n-am cu ce aprinde focul la grătar, și n-aș vrea să mănânc numai costiță cu fasole la borcan."

"Nu știu câte stele aveți, dar prezentarea merită 10!"

"De obicei trec peste astfel de postări, dar începutul descrierii mi-a captat atenția. Foarte tare, cine a scris textul, ai făcut descrierea perfecta. Prea tare frate, nu ai cum. Bravo! Așa atragi atenția clienților"

"Nu știu cine a făcut descrierea, dar este un super talentat! Senzațional! Dacă în fiecare cameră aveți și câte o cană electrică de fiert apa, pentru supa la plic și cremvusti, cred că vă încadrați lejer la categoria 4*"

"Cel mai tare anunț! Chiar o să țin minte locația când voi veni în Costinești!

Publicitate românească get beget!"

"Ăsta da marketing și promovare! Numai de dragul descrierii le-aș trece pragul "

"Este atât de bună descrierea, încât și noi vrem să venim la voi!"

"Am râs cu lacrimi, mult adevăr ]n toată descrierea, sigur ați fost turist înainte de afacere și mă bucur mult când descopăr oameni cu simțul umorului foarte dezvoltat!"

"La descrierea asta, îmi vine să mă angajez, nu să vin în vacanță."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Colț de rai lângă București. Boltele de glicină de la mănăstirea Ghighiu atrag turiștii ca un magnet VIDEO
Colț de rai lângă București. Boltele de glicină de la mănăstirea Ghighiu atrag turiștii ca un magnet VIDEO
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru zeci de mii de turiști din țară, dar și din străinătate. S-a dus vestea că aici există...
Nostalgiile stârnite de o poză făcută în stațiunea Neptun, în 1982. "Raiul securiștilor, politrucilor și protipendadei comuniste"
Nostalgiile stârnite de o poză făcută în stațiunea Neptun, în 1982. "Raiul securiștilor, politrucilor și protipendadei comuniste"
În timp ce mulți români au renunțat la vacanțele de pe litoralul românesc, unora le e dor de vremurile de glorie în care stațiunile erau pline de turiști. Din când în când, în...
#litoral romanesc, #vila, #Costinesti, #prezentare, #marketing, #turisti , #litoral