Liverpool - Real Madrid, meci cu șapte goluri în optimile Ligii Campionilor, arbitrat de un român

Miercuri, 22 Februarie 2023, ora 00:27
4956 citiri
Liverpool - Real Madrid, meci cu șapte goluri în optimile Ligii Campionilor, arbitrat de un român
Liverpool a pierdut meciul cu Real Madrid

Formaţia Real Madrid a învins, marţi seară, pe Anfield, cu scorul de 5-2, echipa Liverpool, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Madrilenii au fost conduşi cu 2-0, dar s-au impus cu 5-2, într-un meci spectaculos arbitrat de Istvan Kovacs, partidă marcată de greşelile ambilor portari dar şi de "dublele" reuşite de Vinicius şi Benzema.

Darwin Nunez a deschis scorul pentru Liverpool în minutul 4, cu un gol cu călcâiul, primul jucător care marchează în acest fel contra Realului în Liga Campionilor după ivorianul Didier Drogba, în 9 aprilie 2013, când juca la Galatasaray.

Liverpool a majorat scorul în minutul 14, prin Salah, care a profitat de o greşeală a portarului Courtois, belgianul ratând o pasă de la coechipierul său Carvajal.

Pentru Real Madrid au marcat Vinicius, în minutele 21 şi 36, Militao, în minutul 47, şi Benzema, în minutele 55 şi 67.

Golul din minutul 36 marcat de Vinicius a venit după o greşeală a portarului Alisson, care a degajat balonul chiar în jucătorul madrilenilor.

Real Madrid este doar a doua echipă din istoria competiţiilor europene care a marcat cinci goluri într-un singur meci împotriva lui Liverpool, după Ajax în decembrie 1966 în Cupa Campionilor Europeni (5-1).

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR s-au aflat Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

În celălalt meci, Napoli a trecut în deplasare de Eintracht Frankfurt, scor 2-0, prin golurile marcate de Osimhen (40) şi Di Lorenzo (65).

Miercuri au loc partidele:

Inter Milano (Italia) - FC Porto (Portugalia)

RB Leipzig (Germania) - Manchester City (Anglia).

Săptămâna trecută s-au jucat meciurile:

AC Milan (Italia) - Tottenham (Anglia) 1-0

Paris Saint-Germain (Franţa) - Bayern Munchen (Germania) 0-1

Borussia Dortmund (Germania) - Chelsea (Anglia) 1-0

FC Bruges (Belgia) - Benfica Lisabona (Portugalia) 0-2

Partidele retur vor avea loc în luna martie.

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor...
#liverpool, #Real Madrid, #Liga Campionilor , #stiri fotbal